לאחר שהפר את התנאים: בכיר בארגון הפשע חרירי נשלח למעצר
בהא ג'אבר, הנחשב לבכיר בארגון הפשע חרירי, חשוד כי הפר שוב ושוב את ההגבלות שהוטלו עליו. על פי החשד, הוא הפר את תנאי מעצר הבית, שוחח עם עבריינים, השתמש בטלפון נייד ואף נסע להלוויות של מקורביו. לאור החשדות נגדו, בית המשפט קבע כי יישאר במעצר עד תום ההליכים נגדו


בהא ג'אבר, הנחשב ל"קצין המבצעים" בארגון הפשע של משפחת חרירי ויעד מודיעיני של המשטרה, נעצר שוב בחשד שהפר שורת תנאים מגבילים שהוטלו עליו במסגרת צו מנהלי שנועד לצמצם את פעילותו הפלילית. בימים האחרונים הורה בית משפט השלום בחדרה להשאירו במעצר עד תום ההליכים המשפטיים נגדו.
במסגרת מדיניות יאחב"ל בלהב 433 להצר את צעדיהם של ראשי ארגוני פשיעה ומקורביהם, הוטלו על ג'אבר לפני כחצי שנה מגבלות חריגות שאושרו בבית המשפט המחוזי בחיפה. בין היתר נאסר עליו להשתמש בטלפון נייד, לגלוש באינטרנט, לנהוג ברכב או ליצור קשר עם שורת גורמים המזוהים עם עולם הפשע.
לפי החשד, למרות המגבלות, ג'אבר הפר שוב ושוב את תנאי המעצר. בין היתר נטען כי שוחח עם שני אנשים שנאסר עליו ליצור עמם קשר, ערך שיחת וידאו בוואטסאפ עם עבריין בכיר, נתפס נוסע ברכב בכביש 443 ואף נסע לירושלים להשתתף בהלוויית שני חבריו שנרצחו לפני כארבעה חודשים.
במשטרה עקבו אחר פעילותו לאורך התקופה באמצעות האזנות סתר ואמצעים נוספים, ולאחר איסוף הראיות פנתה הפרקליטות לבית המשפט בבקשה להותירו במעצר עד תום ההליכים, בטענה כי מדובר באדם מסוכן שמפר באופן שיטתי את ההגבלות שהוטלו עליו.
לג'אבר עבר פלילי משמעותי והוא ריצה לאורך השנים כ-20 שנות מאסר בגין עבירות שונות, בהן חטיפה, סמים ואיומים. השופט שדן בבקשת הפרקליטות קיבל את עמדת המדינה והורה להותיר את ג'אבר במעצר עד לסיום ההליכים נגדו - החלטה שנחשבת למכה משמעותית עבור ארגון חרירי, שבו הוא נחשב לאחת הדמויות הבכירות.