עקב ותיעד: נעצר חשוד בהטרדת זמרת מפורסמת
גבר בשנות ה-50 לחייו נעצר בחשד שהטריד זמרת מוכרת, עקב אחריה ותיעד אותה ללא הסכמתה. לפי החשד, הוא הגיע להופעתה, בניגוד לתנאי ההרחקה שנקבעו לו יום קודם לכן. החשוד נעצר והועבר לחקירה בתחנת חולון, ובית משפט השלום בתל אביב האריך היום את מעצרו


גבר בשנות ה-50 לחייו נעצר אמש (שני) בחשד להטרדה ולפגיעה בפרטיות של זמרת מוכרת, לאחר שלפי החשד עקב אחריה, תיעד אותה ללא הסכמתה והפר את תנאי ההרחקה שנקבעו לו.
התלונה נגד החשוד התקבלה לפני כמה ימים בתחנת חולון במחוז תל אביב. לפי החשד, הוא עקב אחר הזמרת, הגיע להופעותיה ותיעד אותה, ואף נסע מאזור מגוריו כדי לפגוש אותה בבית הכנסת שבו היא נוהגת להתפלל.
בחקירתו קשר החשוד את עצמו למיוחס לו והסביר כי הוא מעריץ נלהב, מגיע להופעות רבות של הזמרת ורק רצה לפגוש אותה. לאחר החקירה שוחרר בתנאים מגבילים, אך לפי המשטרה הפר את ההוראות כשהגיע להופעתה באותו ערב, למרות האזהרות שקיבל - אז נעצר החשוד על ידי שוטרי תחנת לב תל אביב.
בדיון לאחר מעצרו השני טען נציג המשטרה כי מהחשוד נשקפת מסוכנות, והדגיש שהפר את האמון שניתן בו בתוך זמן קצר. עורכת הדין אילנה טולדנו, המייצגת את החשוד, טענה מנגד כי הזמרת היא דמות ציבורית שיוזמת פרסומים ברשתות. היא השוותה את התנהגות מרשה לזו של בני נוער שמנסים להשיג פרטים על מושא הערצתם, וטענה כי כלל לא הבין את תנאי השחרור.
החשוד הועבר לחקירה בתחנת חולון, ובסיומה נכלא. הבוקר הוא הובא בפני בית משפט השלום בתל אביב, שהאריך את מעצרו עד 21 באוקטובר.