mako
פרסומת

9 נעצרו בחשד למעורבות בחיסול העבריין שמעון רביבו באור יהודה

חמישה חודשים אחרי שמטען חבלה התפוצץ באופנוע של רביבו, המשטרה עצרה תשעה חשודים. בחיפוש בבתיהם נתפסו אקדחים, רובה קלצ'ניקוב וכלי רכב יוקרתיים. החשד: הרצח היה נקמה על ניסיון חיסול של עבריין בדרום הארץ

שמעון איפרגן​
פורסם:
שמעון רביבו, אופנוע, אור יהודה, חיסול
שמעון רביבו, זירת החיסול | צילום: לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים
הקישור הועתק

המשטרה עצרה תשעה חשודים בגין מעורבות ברצח העבריין שמעון רביבו באור יהודה, שחוסל בפיצוץ אופנוע בחודש אוקטובר האחרון.

ב-3 באוקטובר התקבל דיווח במשטרת ישראל, אודות פיצוץ עז שנשמע ברחוב שמעון פרס בעיר. כוחות גדולים הוזעקו למקום, שם זיהו את חלקי האופנוע שהתפוצץ ובסמוך את רביבו שנהרג כתוצאה מהפעלת המטען שהוטמן באופנוע.

רביבו היה מזוהה עם הקואליציה של ראש ארגון הפשע ויסאם חרירי והאחים עייאט מג'לג'וליה שנמצאים בברית עם משפחת הפשע של המוסלים. שבועות ספורים לפני חיסולו, נעצר רביבו בחשד למעורבות בניסיון הרצח של העבריין האשדודי אלירן חובלאשווילי, שמזוהה עם ראש ארגון הפשע איסמעיל ג'רושי, ושוחרר יום למחרת מחוסר ראיות. במשטרה חושדים כי הרצח של רביבו היה נקמה על מעורבותו לכאורה בניסיון החיסול.

עם התפתחות החקירה פשטו שוטרי היחידה המרכזית ביחד עם לוחמי מג"ב על בתיהם של מספר חשודים וביצעו מעצרים וחיפושים, בהם נתפסו שני אקדחים, רובה קלצ'ניקוב עם מחסניות ותחמושת, כלי רכב יוקרתיים ורכוש נוסף. כאמור, תשעה חשודים נעצרו.

מהמשטרה נמסר כי בהמשך היום וככל שיידרש מבחינה חקירתית, החשודים יובאו לדיון בבקשה להאריך את מעצרם בבית משפט השלום בתל אביב.

עוד ב-mako פלילים+: