mako
פרסומת

בזמן הליך גירושין: "התקינה מצלמה נסתרת במשרד של בעלה כדי לעקוב אחריו"

לפי כתב האישום, שתי תושבות ירושלים נכנסו למשרדו של בעלה של אחת מהן, ודאגו להתקנת מצלמה זעירה בתוך גוף תאורה בתקרה ותיעדו את הנעשה במקום ללא ידיעתו. החקירה העלתה כי האישה ביקשה לאסוף מידע על בעלה במסגרת סכסוך הגירושין ביניהם, ובימים האחרונים הוגש נגד השתיים כתב אישום

שמעון איפרגן​
פורסם:
מצלמה נסתרת בתא שירותים (אילוסטרציה)
הקישור הועתק

יחידת התביעות של משטרת מחוז ירושלים הגישה בימים האחרונים כתב אישום לבית משפט השלום בעיר נגד שתי נשים, תושבות ירושלים, בגין עבירות של הסגת גבול ופגיעה בפרטיות, לאחר שעל פי החשד התקינו מצלמה נסתרת במשרדו של בעלה של אחת מהן במסגרת הליכי גירושין שניהלו השניים.

על פי כתב האישום, לפני כשנתיים ניהלו בני זוג מירושלים הליכי גירושין. האישה, בשנות ה-40 לחייה, ביקשה לברר אם בעלה, איש עסקים במקצועו, מנהל קשרים או פעילויות שיוכלו לסייע לה במסגרת ההליכים המשפטיים ביניהם.

לפי החשד, האישה השיגה את מפתח משרדו של בעלה ומסרה אותו לחברתה. בשעת לילה מאוחרת הגיעו למקום אנשי מקצוע בתחום מצלמות האבטחה, אשר התקינו מצלמה נסתרת בתוך גוף התאורה המרכזי בתקרת המשרד, במטרה לתעד את הנעשה בו.

למחרת, כשהגיע למשרדו, הבחין הבעל במצלמה שהותקנה בתוך המנורה והגיש תלונה במשטרה. "פתאום אני רואה שהתקינו מצלמה נסתרת בתוך המנורה כדי לעקוב אחריי", סיפר לחוקרים.

חקירת הפרשה הוטלה על שוטרי תחנת מוריה-ציון, שבמהלכה עלה החשד כי האישה וחברתה פעלו יחד להתקנת המצלמה. עוד עלה מהחקירה כי האישה עקבה אחר בעלה ואף תיעדה אותו יושב ברכבו.

השתיים נחקרו באזהרה וקשרו את עצמן למעשים המיוחסים להן. לאחר השלמת החקירה הוגש נגדן כאמור כתב אישום, ומשפטן צפוי להיפתח בתקופה הקרובה.