"שלושה שבועות שאין לנו קשר איתם, משהו מוזר קרה": לאן נעלמו בני זוג מצפון הארץ?
כמה שבועות לאחר שנעלמו בני הזוג רובא רוב ועילי שינאוי מביתם ביישוב ג'דיידה מכר, ועדיין אין קצה חוט לגבי מקום הימצאם. לפני כמה ימים אוכן הטלפון של אחד מהם בשטחי הרשות הפלסטינית, אך לא ידוע אם מעורב בהיעלמותם גורם שלישי. "אנחנו פועלים במישור המודיעיני ומול המשטרה הפלסטינית במטרה לאתר אותם", מציין גורם במשטרה


המשטרה חוקרת את היעלמותם של בני הזוג רובא רוב בת ה-25 ועילי שינאוי בן ה-30, שנעדרים כשלושה שבועות ולאיש אין קצה חוט על מה עלה בגורלם.
השניים, שמתגוררים ביישוב ג'דיידה מכר, נראו לאחרונה ב-15 בדצמבר סמוך לשעה 15:00 ומאז נעלמו עקבותיהם. "לפעמים הם היו נעלמים לכמה ימים וחוזרים, אבל הפעם קרה משהו מוזר", טוען גורם המכיר את בני הזוג, "שלושה שבועות שאין לנו שום קשר איתם".
שבוע לאחר היעלמותם של השניים פנו בני משפחותיהם למשטרה, וביקשו משוטרי תחנת הגליל המערבי שבמחוז חוף לפרסם את דבר היעלמותם ואת תמונותיהם. השוטרים, בסיוע בני משפחה ומתנדבים, סרקו אזורים שלמים כדי לאתר את השניים ללא הצלחה.
לפני כמה ימים אוכן טלפון של אחד מבני הזוג בשטחי הרשות הפלסטינית. ההערכה היא שהשניים חצו את מעבר מכבים, אך לא ידוע מה הסיבה לכך ואם מעורב באירוע גורם שלישי. "לא הצלחנו למצוא שום מידע שיוביל למציאתם", ציין גורם במשטרה, "אנחנו פועלים במישור המודיעיני ומול המשטרה הפלסטינית במטרה לאתר אותם".
במשטרה ציינו את תיאורם של השניים. רובא רוב: גובה 1.60, שיער שחור, עיניים חומות ומבנה גוף בינוני. עילי שינאוי: גובה 1.70, עיניים שחורות ומבנה גוף רזה. כל היודע דבר על הימצאם מתבקש להתקשר לתחנת משטרת גליל מערבי: 04-8185400. או למוקד 100 של משטרת ישראל.