mako
פרסומת

בן 49 הגיע חמוש לבית המדרש של הרב קוק בטבריה

החשוד הסתובב בבית המדרש של הרב קוק באופן מחשיד, איים כי ידקור אותו בפני עוברי אורח ונמלט מהמקום - כשהוא משאיר אחריו אולר. שוטרי מחוז צפון הגיעו למקום והגבר, תושב העיר, נעצר ויובא לחקירה לאחר שאותר בביה"ח

שמעון איפרגן.
mako
פורסם:
חשוד איים לפגוע ברב קוק בטבריה
צילום: מתוך הרשתות החברתיות לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים
הקישור הועתק

גבר בן 49 נעצר הערב (ראשון) על ידי שוטרי מחוז צפון, לאחר שהגיע חמוש בסכין לביתו של הרב קוק בטבריה - ואיים שיפגע בו. במשטרה התקבל דיווח על החשוד, תושב העיר, לאחר שהסתובב בבית המדרש של הרב, אחד ממקובלי ישראל, באופן שעורר חשד.

שוטרי מחוז צפון שהגיעו למקום פתחו בחקירה ראשונית, ממנה עלה כי כאשר הסתובב בבית המדרש, נשאל החשוד על ידי אחד הנוכחים האם הוא צריך עזרה כלשהי. בתגובה מסר כי הוא מחפש את הרב - במטרה לפגוע בו. בשעה שאותו אדם ניסה ללוות אותו החוצה החשוד הוציא אז את האולר מכיסו ואיים כי יפגע גם בו.

הרב קוק
הסכין שנתפסה ועמה החשוד ניסה לתקוף את הרב קוק
האולר שנתפס עמו החשוד ניסה לתקוף את הרב קוק | צילום: דוברות המשטרה

לאחר התערבות של באי המקום, תושב העיר עלה לרכב ונמלט ללא הסכין, שנשארה בבית המדרש ונתפסה על ידי המשטרה בהמשך. השוטרים ביצעו פעולות מהירות לזיהויו ואיתורו - בביה"ח בעיר. הוא נעצר ויובא לחקירה בתחנת משטרת טבריה, בסיום קבלת הטיפול הרפואי.