רק בן 17: ההפתעה שחיכתה לשוטרים - בפעם השנייה
קטין ללא רשיון נהיגה לקח בתחילת השבוע את הרכב של הוריו, נהג במהירות של 156 קמ"ש בכביש 6, נמלט מניידת משטרה ובסוף התנגש ברכב אחר וגרם לפציעתו של הנהג. רק לאחר מעצרו התברר שזו כבר הפעם השנייה בה הוא עולה על רכב ללא רישיון ומסכן נהגים ועוברי אורח


לפני כשלושה ימים, קצת אחרי אחת לפנות בוקר, כוח משטרתי שעסק בפעילות אכיפה בכביש 6 הבחין ברכב שנוסע במהירות של 156 קמ"ש. השוטרים סימנו לו לעצור לבדיקה - אולא שנהג הרכב לא נענה לקריאות והחל בבריחה פרועה תוך כדי נסיעה מסכנת חיים.
במהלך המרדף נסע הנהג החשוד בניגוד לכיוון התנועה, סטה מנתיב בו נסע ובסוף התנגש ברכב פרטי סמוך לצומת יוקנעם וגרם לפציעתו של נהג אחר.
מחומר החקירה עלה כי החשוד שנהג ברכב והתפרע הוא בן 17 בלבד ומעולם לא הוציא רישיון נהיגה, ובאותו לילה החליט לקחת את מפתחות הרכב של אביו ולצאת עם רכבו לאותה נסיעה פרועה ומסוכנת.
עוד עלה מהחקירה כי זו הפעם השנייה בה נעצר הקטין כשהוא נוהג ללא רישיון, וגם בפעם הקודמת נתפס כשהוא נוהג במהירות מופרזת.
בהתאם לבקשת המשטרה, הוארך מעצרו של הקטין, ובסיום חקירה של יחידת הבוחנים במחוז צפון הגישה יחידת תביעות נצרת כתב אישום בעניינו של הקטין לצד בקשה להאריך את מעצרו עד תום ההליכים.