הקימה מכולת סמים בתל אביב: "תרמתי את הכסף, אני עושה חסדים"
לפי המשטרה, ל', תושבת תל אביב בת 45, ניהלה מביתה "מכולת סמים" מאורגנת שכללה צנצנות ממותגות, שקילה עצמית של לקוחות וקופת צדקה שאליה הושלכו התשלומים - כספים שלטענתה הועברו לנזקקים. חקירה סמויה הצליחה לתעד תשע עסקאות סמים שביצעה, ובפשיטה על ביתה נתפסו כ-50 אלף שקלים וכמויות גדולות של מריחואנה וחשיש. כתב אישום הוגש נגד ל' בגין עבירות סחר בסמים


מבחינת שוטרי תחנת תל אביב צפון, ל', בת 45, היא סוחרת סמים לכל דבר ועניין. בחודשים האחרונים היא פתחה בביתה "תחנת סמים" מאורגנת למכירת מריחואנה וחשיש. ל' החזיקה את הסמים בצנצנות מסודרות, והלקוחות נכנסו, שקלו את הכמות המבוקשת, והשאירו כמה עשרות שקלים בקופת צדקה שהוצבה במקום.
לדבריה, כל הכסף שהצטבר בקופה הועבר לנזקקים ולחסרי בית. "פתחתי בבית מכולת למכירת סמים. כל אחד נכנס, לוקח את הסם שהוא רוצה, שוקל ומשאיר כסף לתרומה. אני עושה חסדים", טענה להגנתה. "הכספים שהם משאירים זה לתרומה. אני נותנת להומלסים ונזקקים", הוסיפה בחקירתה.
חוקרי תחנת תל אביב צפון הצליחו להוכיח תשע עסקאות סמים שביצעה ל'. בפשיטה שנערכה בביתה לאחרונה נתפסו כ-50 אלף שקלים במזומן וכמויות גדולות של סמים, המאוחסנות בצנצנות מיוחדות. "ל' למעשה פתחה מכולת למכירת סמים", אמר גורם במשטרה.
יחידת התביעות של מחוז תל אביב הגישה נגדה כתב אישום לבית משפט השלום בעיר, בגין עבירות יצוא, יבוא וסחר בסמים. המשטרה הסכימה לשחררה בתנאים מגבילים.