חשד לרצח באור עקיבא: גבר כבן 40 נהרג בפיצוץ רכב בכניסה לעיר
שוטרי תחנת חדרה הגיעו למקום, והחלו בסריקות ובאיסוף ממצאים. מדובר בעבריין מוכר למשטרה. לדברי גורם המעורה בפרטים, מדובר באדם שעסק בסחר בסמים ו"בזמן האחרון דרך על אצבעות של הרבה עבריינים בסביבה"


גבר כבן 40 נהרג הערב (חמישי) בפיצוץ רכב בכביש 4, סמוך לכניסה לאור עקיבא. חובשים ופרמדיקים של מד"א שהוזעקו למקום קבעו את מותו. שוטרי תחנת חדרה הגיעו לזירה, והחלו בסריקות ובאיסוף ממצאים.
מבדיקה ראשונית עולה כי מדובר בעבריין מוכר למשטרה שחוסל, ולאחרונה הסתכסך עם גורמים פליליים בסביבה. ביום ראשון הקרוב הוא אמור היה להגיע לבית משפט לדיון בעניינו. המשטרה חוקרת את הקשר לאותם סכסוכים, ונבדק האם מדובר בפגיעה על רקע חוב כספי.

"בזמן האחרון הוא דרך על אצבעות של הרבה עבריינים בסביבה", חשף גורם המעורה בפרטים. "עלה לכולם על עצבים אז החליטו להוציא עליו חוזה חיסול. הלכו על הראש שלו בכל הכוח. שמו לו מטען קטלני של יותר מק"ג".
עוד נודע כי לאחרונה ירו והושלכו רימונים על ביתו ועסק המשפחה בבנימינה. בנוסף, לפני מספר חודשים כבר ניצל מניסיון חיסול שהוצא לפועל נגדו.