mako
פרסומת

בגלל ויאגרה: הבעל הבוגד ישלם לאשתו עשרות אלפי שקלים

בני זוג שעלו מקנדה נקלעו לקשיים בחיי הזוגיות ביניהן, לאחר אחת מנסיעות העסקים של הבעל האישה מצאה כדורי ויאגרה בבגדיו והבינה שהוא בוגד בה. בתגובה היא ביקשה לקבל את כל סכום הכתובה למרות שהוא הכחיש שמדובר ברומן

שמעון איפרגן​
פורסם:
ויאגרה
ויאגרה | צילום: shutterstock | nito
הקישור הועתק

בני זוג שנישאו בקנדה לפני כ-11 שנה, עברו יחד עם שלושת הילדים שלהם להתגורר באחד הישובים בצפון הארץ. במרוצת השנים היחסים של בני הזוג ידעו עליו וירידות עד שלפני כשנתיים הם עלו על שרטון.

"אני גידלתי את הילדים הקטנים, כיבסתי, ניקיתי את הבית, בעוד שבעלי לא עשה כלום. הוא לא העריך שום דבר. הוא נהג להשפיל אותי, לדבר אליי בצורה לא יפה. זה הגיע למצב שלא יכולתי לסבול את זה יותר", טענה האישה.

לטענת האישה, הקש ששבר את גב הגמל התרחש לפני כשנתיים. בעלה שהוא איש עסקים מבוסס חזר מנסיעת עבודה בחו"ל, היא לקחה את בגדיו כדי לכבס אותם במכונת הכביסה ונחרדה לגלות על החולצה סימנים של מייק אפ, ניחוחות בושם יוקרתי של אישה וחפיסה של כדורי ויאגרה.

"שאלתי אותו מה זה צריך להיות ועם איזו אישה היה. הוא הגיב שהוא נפגש עם אנשים ונשות עסקים ובמהלך הפגישות מתחבקים, מתנשקים", ציינה האישה. אלא, שהאישה גילתה תמונות לכאורה של המאהבת יחד עם בעלה.

האישה הגישה תביעה לבית הדין הרבני ודרשה מהדיינים לחייב את בעלה לשלם לה את סכום הכתובה: 26 אלף דולר קנדי (כ-72 אלף שקל).

הבעל טען בתגובה, כי אשתו רימתה אותו וביקשה ממנו לעזוב את מקום מגוריו בקנדה כדי להתגורר עמו בארץ ולעבור טיפולי פוריות כדי להרות. הוא ציין שאשתו גירשה אותו מביתם ולכן יש להכריז עליה כמורדת ולדחות את תביעתה לקבל את סכום הכתובה. בנוגע לויאגרה שהאישה מצאה בכיס מכנסיו הסביר הבעל שהדבר נועד לסייע לו לקיים יחסי מין תקינים עם אשתו בגלל שהוא חולה בסוכרת.

הדיינים החליטו לקבל את תביעת האישה למרות שהיא יזמה את הגירושין וקבעו שתביעתה מוצדקת הם חייבו את הבעל לשלם לאשתו את סכום הכתובה: 26 אלף דולר.