mako
פרסומת

חנק את בת זוגו למוות עם חולצה, ולא ירצה מאסר עולם

הסדר טיעון נחתם בין סנגוריו של סרגיי ביטיוקוב לפרקליטות. ביטיוקוב הורשע שחנק באמצעות חולצה את זוגתו לובה פוטכין משום שחשד שניהלה רומן מאחורי גבו, אך בשל קשיים ראייתיים הוא ירצה 25 שנות מאסר בפועל

שמעון איפרגן​
פורסם:
זירת הרצח של לובה פוטכין
זירת הרצח של לובה פוטכין | צילום: מד"א , מד"א
הקישור הועתק

סרגיי ביטיוקוב, תושב אשדוד שחנק למוות את בת זוגו לובה פוטכין באמצעות חולצה, לא ירצה עונש מאסר עולם ויגזרו עליו לכל היותר 25 שנות מאסר בפועל.

מדובר בהסדר טיעון שנחתם בין התביעה לבין סנגוריו של ביטיוקוב לאחר שהתגלו קשיים ראייתיים להוכיח שמדובר ברצח בכוונה תחילה שתוכנן מראש.

לפי כתב האישום שהוגש לבית המשפט המחוזי בבאר שבע נטען כי ביטיוקוב ופוטכין היו במשך 11 שנה בזוגיות. לפני כשנה הוא גילה שפוטכין מנהלת יחסים רומנטית עם גבר אחר וזעם עליה. הוא המתין שהיא תגיע לביתו ואז כששכבה בסלון חנק אותה למוות באמצעות חולצה.

לאחר הרצח, התקשר ביטיוקוב לחברו ודיווח לו: "רצחתי אותה". אחר כך נמלט מהמדירה ונעצר מאוחר יותר. במהלך החקירה התברר שהוא התעלל בבת זוגו באופן שיטתי עד שרצח אותה.

שופטי בית המשפט המחוזי בבאר שבע הרשיעו את את ביטיוקוב בגין רצח והדגישו בפניו שהם אינם כפופים להסדר הטיעון שנחתם. גזר הדין יינתן במהלך השבועות הקרובים.