רגע לפני שהגיע לסופרים: נחשף מפעל לייצור סבון כלים מזויף תחת שם של מותג מוכר
פקחים ושוטרים הגיעו למפעל בשטחים שייצר מאות רבות של אריזות סבון מזויף, רגע לפני שהופצו לחנויות ברחבי הארץ. במהלך הפשיטה נתפסו המכונות שייצרו את הסבון, והאריזות הוחרמו. פלסטיני בן 37 נעצר


מפעל לייצור סבון כלים מזויף נחשף הלילה (חמישי) בחברון במהלך פעילות של שוטרי תחנת חברון, כוחות צה"ל מחטמ"ר יהודה ופקחי הפדרציה לקניין רוחני.
הלילה פעלו שוטרי תחנת חברון במרחב יהודה, כוחות צה"ל מחטמ"ר יהודה ופקחי הפדרציה לקניין רוחני בעיר חברון לאכיפת עבירות של ייצור והפצה של סחורות מזויפות ובלתי חוקיות.
במהלך הפעילות חשפו הכוחות במתחם בעיר כ-30 משטחים של סבון כלים מזויף תחת כסות של מותג ידוע בשווי של מאות אלפי שקלים, שיועד להפצה ברחבי הארץ. בנוסף, נמצאו במקוםמכונות וציוד המשמשות לייצור הסבון.
כלל המוצגים נתפסו והוחרמו ע"י פקחי הפדרציה. חשוד פלסטיני (37) תושב המקום נעצר להמשך חקירה בתחנה בשיתוף חוקרי הפדרציה.