mako
פרסומת

בגלל העסקת שוהים בלתי חוקים: צו סגירה לסניף של סופר פארם

המשטרה עצרה שני שוהים בלתי חוקים במהלך פעילות יזומה, ובמהלך חקירתם התברר כי השניים הועסקו על ידי קבלן חיצוני לביצוע עבודות שיפוצים בסניף של הרשת בעיר בית שאן. נגד השניים הוגשה הצהרת תובע, כמו גם נגד תושב נצרת שהסיע אותם. העסק נסגר ל-21 ימים

שמעון איפרגן​
פורסם: | עודכן:
תיעוד סגירת החנות
תיעוד סגירת החנות | צילום: דוברות המשטרה
הקישור הועתק

סניף של רשת סופר פארם בעיר בית שאן נסגר בסוף השבוע על ידי המשטרה, לאחר שבמקום עבדו שני שוהים בלתי חוקים.

במהלך פעילות יזומה של שוטרי מחוז צפון ב-9 ביולי, סמוך לשעה 05:00, נעצר רכב לבדיקה ובו שני שוהים בלתי חוקיים ומסיע שנעצרו להמשך חקירתם בתחנת המשטרה.

במהלך החקירה עלה כי השניים הועסקו על ידי קבלן חיצוני לביצוע עבודות שיפוצים בסניף. בסיום החקירה הוגשה נגד השניים, וכן נגד המסיע תושב נצרת, הצהרת תובע לפני הגשת כתב אישום. 

כאמור, לאחר בחינת הממצאים, מפקד המחוז הצפוני ניצב מאיר אליהו, חתם על צו סגירה מנהלי לעסק למשך 21 ימים.