חשד לרצח כפול בצפון: גבר ואישה נורו למוות בירכא
שוטרי תחנת גליל מערבי שהגיעו למקום עם קבלת הדיווח הקימו מחסומים וביצעו סריקות אחר חשודים, לצד איסוף ממצאים וראיות מהזירה. מותם של אישה בת 21 וגבר כבן 30 נקבע במקום: "זירה קשה"


חשד לרצח כפול: המשטרה פתחה בחקירה היום (שלישי) בעקבות דיווח על אירוע ירי בכפר ירכא, כתוצאה ממנו נקבע מותם של גבר ואישה.
שוטרי תחנת גליל מערבי שהגיעו למקום מייד עם קבלת הדיווח הקימו מחסומים וביצעו סריקות אחר חשודים, לצד איסוף ממצאים וראיות מהזירה במסגרת חקירה שנפתחה. הרקע לאירוע ככל הנראה פלילי והנסיבות בבדיקה.
הדיווח התקבל במוקד 101 של מד"א בשעה 15:27, לפיו ישנם פצועים מאירוע אלימות בירכא. לאחר ביצוע בדיקות רפואיות, חובשים ופרמדיקים של מד"א קבעו את מותם של אישה בת 21 וגבר כבן 30 עם פציעות חודרות.
פרמדיק מד״א תום כרמי סיפר: "מדובר בזירה קשה, שני פצועים מאירוע אלימות, אישה כבת 20 וגבר כבן 30. כשהגענו למקום הם היו מחוסרי הכרה ללא סימני חיים. ביצענו בדיקות רפואיות אבל לצערנו הפציעות שלהם היו קריטיות מדי ונאלצנו לקבוע את מותם במקום".
