mako
פרסומת

המשטרה עצרה ביפו את החשוד שדקר את זוגתו ונמלט

משטרת ישראל פרסמה הודעה חריגה בה היא ביקשה את עזרת הציבור במציאתו של אריאל דרעי, תושב ראשון לציון בן 38, שעל פי החשד דקר את תושבת העיר ונמלט מהמקום. כעת היא הודיעה שהצליחה לעצור אותו ביפו ובסיום חקירתו יוחלט האם לבקש להאריך את מעצרו

שמעון איפרגן​
פורסם:
אריאל דרעי
אריאל דרעי | צילום: משטרת ישראל
הקישור הועתק

המשטרה ביקשה מוקדם יותר את עזרת הציבור באיתור תושב ראשון לציון החשוד בדקירת אישה בעיר. שוטרי תחנת ראשון לציון פתחו לפני יומיים בחקירה עם קבלת דיווח על אישה שנדקרה בביתה ע"י תושב העיר - אריאל דרעי בן ה-38 שנמלט מהמקום ונמצא בבריחה מאז האירוע.

על פי גורמי רפואה, הקורבן פונתה לקבלת טיפול במרכז הרפואי אסף הרופא במצב קל- בינוני. על פי החשד הרקע לדקירה הוא סכסוך אישי.

כעת המשטרה עדכנה כי לאחר פעולות חקירה מואצות הם הצליחו לעצור את הגבר ביפו. בסיום חקירתו יוחלט בדבר בקשת המשך מעצרו בהתאם לממצאי החקירה.