mako
פרסומת

מול עשרות נהגים המומים: המעצר החריג של תושב הדרום בכביש 6

לא פחות מ-13 אקדחים תפסו שוטרי המחוז הצפוני של המשטרה לאחר מעצר של נהג חשוד באחת המנהרות של כביש 6. התיעוד יוצא הדופן ממצלמות הגוף של השוטרים מלמד על ההלם שאחז בעשרות הנהגים האחרים שלא הבינו מה קורה מול עיניהם

שמעון איפרגן​
פורסם:
אקדחים
סרט קולנוע או מעצר חריג? תשפטו בעצמכם | צילום: משטרת ישראל, קשת
הקישור הועתק

במסגרת פעילות שביצעו לאחרונה כוחות בילוש ולוחמי יס"מ של משטרת מחוז צפון, נערכו הצוותים למעצר רכב ובו על פי החשד הוחזקה כמות חריגה של אמצעי לחימה בלתי חוקיים.

לאחר זיהוי הרכב במנהרות כביש 6 סמוך ליוקנעם, חסמו הכוחות את נתיב בריחתו של החשוד שזיהה את כוחות המשטרה והשליך מתוך רכבו 13 אקדחים מסוג גלוק שהתפזרו לאורך הכביש - כל זאת לעיני הנהגים ההמומים שלא האמינו למראה עיניהם.

כפי שניתן לראות בתיעוד, כבר במקום נעצר החשוד, תושב הדרום, ולצדו 13 אקדחים. בתום חקירתו ביחידה ללוחמה בפשיעה של מרחב העמקים הוגשה הצהרת תובע באמצעות פרקליטות מחוז צפון לפני הגשת כתב אישום חמור נגדו.

אקדחים
השלל החריג שנתפס בכביש | צילום: משטרת ישראל, קשת

לפי משטרת ישראל, שוטרי המחוז הצפוני פועלים באופן גלוי וסמוי, תופסים עבריינים בשעת מעשה ומפעילים אמצעים טכנולוגיים כדי לאתר כלי נשק ולסכל אירועי פשיעה אלימים.