mako
פרסומת

"האחים שלי התנפלו עליי ושברו לי את השיניים"

תושב רהט בשנות ה-30 לחייו נעצר בחשד שתקף את אחותו, יחד עם אח נוסף שטרם אותר. על פי החשד השניים הטיחו בה אגרופים בכל הגוף משום שחשדו שהיא יוצאת עם גברים. לאחר האירוע האחות פונתה לקבלת טיפול רפואי

שמעון איפרגן​
פורסם:
הזירה ברהט
הזירה ברהט | צילום: חוסיין אלעוברה
הקישור הועתק

תושבת רהט בשנות ה-30 לחייה התלוננה בתחנת המשטרה כי שני אחיה תקפו אותה באכזריות, וכתוצאה מכך נשברו שיניה הקדמיות.

מחקירת המשטרה עלה כי האחים החליטו לפגוע באחותם משום שחשדו שהיא יוצאת עם גברים ו"פוגעת בכבוד המשפחה". "הם תקפו אותי במכות אגרופים בכל הגוף, שברו לי את השיניים", טענה בעדותה האחות שנזקקה לטיפול רפואי לאחר האירוע.

האחים שהיו מעורבים בתקיפה נמלטו מהמקום. בהמשך המשטרה הצליחה לעצור אחד מהם, בן 35 ללא עבר פלילי שעובד כאחראי משמרת במפעל גדול באזור. האח השני טרם אותר על ידי שוטרי התחנה בעיר.

מעצרו של האח הוארך פעמיים, כשבאחד הדיונים טענה הסנגורית שלו כי המתלוננת היא בעלת עבר פסיכיאטרי וכינתה אותה "מתלוננת סדרתית". לדבריה, לחשוד אין כל קשר למעשה ועל כן ביקשה לשחררו למעצר בית.

בתוך כך, השופט מנחם שחק החליט לשחרר את האח למעצר בית, אך אסר עליו להתקרב לרהט בשבוע הקרוב או ליצור כל קשר עם אחותו. הוא ואחיו חשודים בעבירות של תקיפה וחבלה ממשית שנגרמה בצוותא על ידי שניים ויותר.