mako
פרסומת

הפגע וברח בנתניה: אישום נגד הנהגת שדרסה את רפאל אדנה ז"ל

קרול פסלר, תושבת נתניה בת 80, מואשמת שדרסה את רפאל אדנה בן ה- 4 בכביש ראשי בנתניה ועזבה את זירת התאונה מבלי להזעיק עזרה. הפרקליטות ביקשה לשלול את רשיון הנהיגה של פסלר עד תום ההליכים נגדה

שמעון איפרגן​
פורסם:
הראיה המרכזית בחקירת מותו של רפאל אדנה
רפאל אדנה ז"ל והרכב הפוגע | צילום: מטה המאבק צדק לרפאל
הקישור הועתק

פרקליטות מחוז מרכז הגישה היום לבית המשפט לתעבורה מרכז כתב אישום נגד קרול פסלר, תושבת נתניה כבת 80, הנאשמת בעבירה של הפקרה לאחר תאונת דרכים שבה נהרג הילד בן ה- 4 רפאל אדנה ז"ל. הפרקליטות גם ביקשה מביהמ"ש לפסול את רישיון הנהיגה של פסלר עד תום ההליכים המשפטיים נגדה.

לפי כתב האישום, ב-6 במאי השנה נהגה פסלר ברכב בשדרות בן גוריון בנתניה. באותה העת חצה את הכביש, שלא במעבר חציה, תמיר צגאי ביחד עם שני נכדיו. השלושה עלו על אי-תנועה וברגע שהחלו לרדת מאי-התנועה פגעה הנאשמת ברפאל ז"ל ובידו של תמיר. הנאשמת המשיכה בנסיעה רצופה מבלי שעצרה לעמוד על תוצאות התאונה, ומבלי שהזעיקה את כוחות ההצלה.

זירת הדריסה בנתניה
זירת הדריסה בנתניה | צילום: יאיר שגיא , YNET

כתוצאה מהתאונה נפגע רפאל אדנה באורח קשה, ומותו נקבע לאחר מספר ימים בבית החולים. לסבו, שהחזיק אותו בידו, נגרם שבר בכף היד.

"במעשיה המתוארים לעיל, נהגה הנאשמת ברכב המעורב בתאונה שבה נפגע אדם, ולא עצרה במקום התאונה או קרוב לו ככל האפשר כדי לעמוד על תוצאות התאונה, ולא הזעיקה עזרה", נכתב בכתב האישום.