דלתות דירות בבניין יוקרה בנתניה הוצתו: "היה יכול להיגמר באסון"
דיירי בניין יוקרתי בשכונת אגמים בנתניה חיים בימים האחרונים בחרדה לאחר שפורץ רעול פנים הצית דלתות של שתי דירות באמצעות בקבוקי בנזין וגפרורים. בנס לא היו נפגעים, אך נגרם נזק לרכוש והמשטרה בודקת אם מדובר בסכסוך אישי


במהלך השבוע האחרון הוצתו שתי דירות בבניין בשכונת אגמים בנתניה. על פי החשד, מאחורי המעשים עומד רעול פנים שהגיע למקום בשעות הלילה מצויד בבקבוקי בנזין, זיהה את הדירות שאליהן כיוון את התקיפה, שפך חומר דליק, הצית באמצעות גפרורים ונמלט מהמקום.
בנס לא היו נפגעים בגוף, אך הדירות ניזוקו באופן ניכר. "הוא יכול היה לגרום למותה של משפחה עם ילדים שישנו בבית", סיפר אחד הדיירים, "הכבאים הגיעו במהירות וכיבו את השריפה, אבל הפחד כאן גדול מאוד. אנשים חוששים שהם הבאים בתור".
במשטרה נפתחה חקירה בחשד שמדובר בסכסוך אישי ולא באירוע פלילי רחב היקף. תושב העיר נעצר לאחר שהצטברו נגדו חשדות כי התכוון לפגוע בבית גרושתו, אולם בסופו של דבר הוא שוחרר משום שלא הצליחו החוקרים לבסס ראיות מספקות נגדו.
אירועי ההצתה מצטרפים לשורת מקרים אלימים שאירעו בנתניה בימים האחרונים. רק לאחרונה נרשמו בעיר שני מקרים של זריקות רימוני רסס לעבר בניינים על רקע סכסוכי עבריינים.המשטרה עצרה חשוד במעורבות במעשים.