mako
פרסומת

תיעדה סרטונים אינטימיים עם גברים - וסחטה אותם במאות אלפי שקלים

החשודה נעצרה לאחר שגבר הגיע לתחנת משטרה בת"א והתלונן כי סחטה אותו לאחר ששכב עמה. בחקירה התגלה כי עשתה זאת לגברים נוספים והצליחה לגרוף מהם לא פחות מ-120 אלף ש"ח וכן תכשיטים יקרי ערך

שמעון איפרגן​
פורסם:
אילוסטרציה
אילוסטרציה של סרטון מיני | צילום: פרטי
הקישור הועתק

תיעדה אקטים מיניים וסחטה כסף מהקורבנות: חוקרי מחוז ת"א עצרו חשודה שסחטה למעלה מ-120 אלף שקלים מגברים עמם קיימה יחסי מין ואותם תיעדה בסתר.

החקירה התחילה לפני כ-3 שבועות כאשר גבר הגיע לתחנת שרת בת"א והתלונן כי נסחט על ידי אישה, אשר איימה לשלוח למשפחתו סרטונים אינטימיים שלה עימו אם לא תקבל כסף.

בחקירה עלה כי היא נהגה לקבוע עם גברים למפגש מיני תמורת תשלום, כאשר את המפגש הייתה מתעדת ללא ידיעתם ומאיימת בסחיטה כי אם לא ישלמו לה, היא תפיץ את הסרטונים האינטימיים לבני משפחה ולמקומות העבודה שלהם.

במהלך הסחיטות היא הצליחה לגרוף מהגברים לא פחות מ-120 אלף ש"ח וכן תכשיטים יקרי ערך. עם התקדמות החקירה, מעצרה הוארך בבית המשפט והיום (רביעי) הוגשה נגדה הצהרת תובע, כאשר בכוונת הפרקליטות להגיש בימים הקרובים כתב אישום ובקשה למעצר עד תום הליכים.