השוטרים הופתעו: כך אותר ג'יפ הרוביקון הגנוב
המשטרה פשטה על מעבדה תת קרקעית לגידול סמים ביישוב תל שבע, ותפסה ציוד רב שהיה במקום, כמו גם ג'יפ רוביקון שנגנב לפני מספר ימים מבאר שבע ואותר מוסלק באדמה. טרם נעצרו חשודים

פורסם:

במהלך פשיטה על מעבדת סמים תת קרקעית בפזורת היישוב תל שבע, איתרה המשטרה ג'יפ רוביקון גנוב שהוסלק בתוך האדמה.
שוטרי תחנת העיירות של מרחב הנגב, בשיתוף לוחמי מג"ב, ביצעו אתמול פעילות מבצעית ממוקדת במהלכה פשטו על מתחם בתים שבו מעבדה תת קרקעית לגידול סמים, שהכילה מעל 250 שתילים מסוג מריחואנה.

במקום נתפס ציוד רב המשמש לפיתוח וגידול הסמים שהיו מיועדים להפצה בקרב הציבור. כמו כן, כאמור, אותר רכב שנגנב לפני מספר ימים מבאר שבע.
מהמשטרה נמסר כי "כלל המוצגים נאספו להמשך חקירה בתחנת העיירות של מרחב הנגב ויתבצעו פעולות חקירה נוספות לאיתור ומעצר חשודים מעורבים".
מצאתם טעות לשון?