"הוא ברח לחו"ל אז פוגעים בנשים שלו, הנקמה הכי אכזרית שיש"
סחר אבו חג'אג' שנרצחה הלילה ביריות בלוד הייתה אשתו של עיסאם אבו חג'אג', עבריין סמים מלוד שמתגורר בשנים האחרונות בחו"ל. בחמש השנים האחרונות חוסלו 3 מנשותיו של עיסאם, אחת מהן יחד עם בתה בת ה-14. שלושה בני משפחה עוכבו לחקירה


סחר אבו חג'אג', בת 50 ואם לשמונה ילדים, נורתה למוות הלילה (בין שלישי לרביעי) בלוד, בזמן ששהתה ברכבה במתחם המשפחה בעיר. שני רעולי פנים ארבו לה וירו בה מטווח קצר כעשרה כדורים, כולל וידוא הריגה. פרמדיקים של מד"א קבעו את מותה במקום. כוחות גדולים של משטרת מחוז מרכז הוזעקו לזירה, פתחו בחקירה ואספו ממצאים בתקווה לאתר את הרוצחים ואת שולחיהם.
אבו חג'אג' היא אשתו הראשונה של עיסאם אבו חג'אג', עבריין סמים מוכר מלוד שמתגורר בשנים האחרונות בטורקיה לאחר ששהה תקופות מסוימות גם בקולומביה ובמרוקו. הוא התגרש מכל נשותיו, אך החשד במשטרה הוא שסחר סירבה לעזוב את מתחם המשפחה, ובעקבות זאת חוסלה.

בשנים האחרונות חוסלו שלוש מנשותיו של אבו חג'אג', בשנת 2019 נרצחה סמר חטיב, בת 32 ואם לשלושה ילדים שניהלה איתו מערכת יחסים. בספטמבר 2022 נרצחה מנאר אבו חג'אג', אשתו של עיסאם, יחד עם בתה התאומה חדרה, בת 14. התאומה השנייה, מרים, ניצלה לאחר שמחסניתו של המתנקש נתקעה – אך נורתה ברגלה.
במשטרה מעריכים כי יריביו של חג'אג', שלא מצליחים לפגוע בו בעצמו בגלל שהותו בחו"ל, פועלים באכזריות ונוקמים בנשותיו. "נקמו בו בצורה הכי אכזרית שיש", אמר ל-mako גורם המעורה בפרטי החקירה.
לצד פתיחת חקירה ובדיקת ממצאים מהזירה, עיכבה המשטרה לחקירה שלושה בני משפחה בחשד למעורבות ברצח סחר. גם כאן נבדק האם מדובר ביריבים של עיסאם או בבני משפחתו.
המשטרה הקימה צוות חקירה מיוחד במסגרת היחידה ללוחמה בפשיעה חמורה של מרחב השפלה, ובודקת כיוון של קשר בין כלל מקרי הרצח. "נבחן החשד שהאישה הייתה מאוימת, וסירבה בעבר לקבל סיוע. נערכו בעניינה שיחות והערכות מצב, כולל דיונים בבית המשפט", אמר קצין בכיר.