שירלי נרצחה בגינה ציבורית בתל אביב: "הייתה אישה מקסימה, אנחנו בהלם"
שירלי יהודה, אם לשלושה ילדים מתל אביב, היא האישה שעל פי החשד נדקרה למוות וגופתה הוצתה בתחילת השבוע בגינה ציבורית בצומת יגאל אלון-יצחק שדה. החשוד במעשה, אורן דנן ששוחרר לפני כמה חודשים מהכלא אחרי שריצה 23 שנות מאסר, עבד איתה בחנות אייס: "לא ידענו מה הרקע שלו"


שירלי יהודה (טלקר), אם לשלושה ילדים קטנים בת 34, היא האישה שעל פי החשד נרצחה על ידי הפדופיל אורן דנן, ששוחרר לפני כמה חודשים מהכלא אחרי שסיים לרצות 23 שנות מאסר. גופתה של שירלי זוהתה במכון לרפואה משפטית באבו כביר, ואתמול בשעות הערב נערכה הלוויתה בבית העלמין בקרית גת.
שירלי עבדה בסניף של חברת אייס בתל אביב, וביום ראשון האחרון בשעות הערב עשתה את דרכה הביתה מעבודתה. על פי החשד, דנן, עבריין מין מפוקח, שעבד איתה באותה חנות אך במחלקה אחרת ארב לה בגינה ציבורית בצומת יגאל אלון-יצחק שדה.

במשטרה בודקים אם הייתה אינטרקציה בין השניים קודם לכן בחנות. דנן התנפל על שירלי, דקר אותה למוות ולאחר מכן שפך על גופתה חומר דליק ונמלט מהמקום.
כוחות משטרה רבים הוזעקו לזירה, ופרמדיקים של מד"א קבעו את מותה של יהודה. כעבור כמה שעות נעצר דנן בחשד לרצח. הוא הכחיש את המעשה, וטען שיהודה חיזרה אחריו והתחילה איתו. מעצרו הוארך בבית משפט השלום בתל אביב בשמונה ימים.
"שירלי הייתה אישה מקסימה. כולם אהבו אותה, טובת לב. לא ידענו מה הרקע של אורן. לא סיפר לנו כלום", סיפר גורם המעורה בפרטים, "כולם פה מזועזעים מהאירוע הזה. בהלם. אירוע מחריד". חקירת הרצח נמשכת.