mako
פרסומת

קטטה המונית בבית קפה בנגב: "עלול היה להסתיים רע מאוד"

קטטה רחבת היקף פרצה בבית קפה ביישוב חורה שבנגב בין בני שתי משפחות מסוכסכות, במהלכה הוכו המעורבים באלות וקרשים. שוטרים שהוזעקו למקום גילו כי העסק פעל במשך שמונה שנים ללא רישיון, והחליטו לסגור אותו בצו מנהלי מטעמי ביטחון הציבור

שמעון איפרגן​
פורסם: | עודכן:
תיעוד הקטטה ההמונית
תיעוד הקטטה ההמונית
הקישור הועתק

קטטה המונית התרחשה השבוע בבית קפה ביישוב חורה שבנגב, כאשר עשרות צעירים התעמתו זה עם זה והכו אחד את השני באמצעות אלות וקרשים.

"מדובר בסכסוך מתמשך בין בני שתי משפחות שנתקלו זו בזו בבית הקפה והבלגן יצא משליטה", סיפר אחד התושבים. לדבריו, "הרבה דם רע זורם ביניהם. זה היה יכול להסתיים רע מאוד".

שוטרים שהוזעקו לזירה פיזרו את המעורבים ובמהלך הבדיקות גילו כי בית הקפה פועל זה שמונה שנים ללא רישיון עסק.

בעקבות הממצאים החליטה המשטרה לסגור את בית הקפה בצו סגירה מנהלי, עליו חתם קצין משטרה בכיר, זאת בנימוק של שמירה על שלום הציבור וביטחונו.