סחט באיומים איש עסקים: "יש לך יום לסיים את הסיפור - אחרת אתה ואח שלך תהיו עצובים"
תושב כפר כנא בן 40 נאשם כי סחט באיומים איש עסקים מהצפון ודרש ממנו לשלם 350 אלף שקל, תוך איום כי אם לא יעביר את הכסף בתוך יומיים הסכום יזנק למיליון שקל. לאחר חקירת שוטרי המחוז הצפוני הוגש נגדו כתב אישום ובקשה למעצרו עד תום ההליכים


"יש לך היום ומחר לסיים את הסיפור, אחרת אני מבטיח לך, מילת כבוד, אתה ואח שלך תהיו עצובים" - כך, לפי כתב האישום, איים תושב כפר כנא על איש עסקים מהצפון במסגרת ניסיון לסחוט ממנו מאות אלפי שקלים. הנאשם, תושב כפר כנא בן 40, מואשם בעבירות של סחיטה באיומים נגד איש עסקים תושב הצפון.
ב-15 ביוני התקבלה במשטרה תלונתו של איש העסקים, שסיפר כי החל לקבל איומים ודרישה לשלם 350 אלף שקל לגורמים עברייניים.
על פי כתב האישום, בהמשך, לאחר שהמתלונן לא שיתף פעולה עם דרישות הסחיטה, הועבר אליו מסר נוסף שלפיו אם לא ישלם בתוך יומיים, סכום הדרישה יזנק למיליון שקל. "מה שיש לך מספיק לך, לאחר מחר נהיה מיליון, עדיף לסיים", נכתב בהודעה נוספת שיוחסה לנאשם.
בעקבות התלונה פתחו שוטרי המחוז הצפוני בחקירה שכללה שימוש באמצעים טכנולוגיים מתקדמים. יומיים לאחר מכן, ב-17 ביוני, נעצר החשוד, תושב כפר כנא בן 40.
עם סיום החקירה הגישה פרקליטות מחוז צפון, באמצעות עו"ד דזירה ברבארה, כתב אישום נגד הנאשם לבית משפט השלום בנוף הגליל–נצרת, לצד בקשה להורות על מעצרו עד תום ההליכים המשפטיים.