mako
פרסומת

דוגמנית מוכרת נעצרה בחשד לרצח

חוקרי משטרה במחוז מרכז עצרו ארבעה חשודים ברצח של תושב פתח תקווה שנמצא מוטל מת על חלון בית. בין העצורים דוגמנית מוכרת, שהרצח על פי החשד אירע בדירתה שבעיר, לשם הגיע הקורבן בהזמנתה. את פרשת הרצח חשפנו לראשונה ב-mako

שמעון איפרגן​
פורסם: | עודכן:
הדמות המוכרת מעולם הבידור שנעצרה בחשד לרצח
צילום: ללא
הקישור הועתק

חוקרי משטרה במחוז מרכז עצרו בימים האחרונים ארבעה חשודים ברצח של תושב פתח תקווה, שנמצא מוטל מת על חלון בית. בין העצורים דוגמנית מוכרת שבדירתה בעיר, על פי החשד, אירע הרצח. למקום הגיע הקורבן בהזמנתה כשעוד נכחו בו שני חשודים נוספים, אשר על פי החשד השתמשו בסמים. אביו של הנרצח, כפי שחשפנו השבוע לראשונה, הוא אסיר עולם שלפני 30 שנה רצח את אשתו ונידון למאסר עולם.

הרצח התרחש לפני כשבועיים. גופת הנרצח נמצאה מוטלת ליד חלון הבית בעיר כשעליה סימני אלימות רבים. החשד הוא שמדובר ברצח על רקע סכסוך כספי.

הזירה בפתח תקווה
הזירה בפתח תקווה | צילום: דוברות מד"א

הפרשה הועברה לטיפול היחידה ללוחמה בפשיעה חמורה במשטרת מרחב השרון שעצרה ארבעה חשודים - בהם הדוגמנית, שטענתה בחקירתה: "אין לי קשר לפרשה". אולם בפועל היא מסרה גרסה מפורטת על מה שעל פי החשד אירע בדירה - חוקרים עימתו את עדותה עם החשודים.

תחילה חשדו במשטרה כי מדובר בהתאבדות אולם זמן קצר לאחר מכן התברר כי הקורבן הוכה ונדקר על ידי שניים מהחשודים, שהכחישו קשר לפרשה גם - אחד מהם מיוצג על ידי עורך דין שי רודה.

מעצרם של הדוגמנית ושלושת החשודים האחרים הוארך פעמיים בבית משפט השלום בפתח תקווה. גורם המעורה בפרטי הפרשה מציין כי "בינה לבין הנרצח יש היכרות מוקדמת".

בשבוע שעבר שופטת בית המשפט המחוזי מרכז-לוד נעתרה לבקשתה של עו"ד חן מאירי שייצגה את האב הכלוא לצאת לשלוש שעות לשבעה של בנו. בהחלטתה חשפה השופטת כי בנו של האסיר נרצח ובמידה שייצא להלוויה עבריינים עלולים לפגוע בו.

פרסומת

"בהתחשב בכך אני סבורה כי הסיכון בהוצאתו של העותר (אבי הנרצח) להשתתף בהלוויית בנו שנרצח והרצח בשלבים הראשוניים של החקירה עשוי להיות גבוה מאוד הן בהתחשב בקיומו ככל הנראה, עקב סכסוך שבגינו נרצח המנוח", ציינה השופטת.

עורך דין  שי רודה
עו"ד רודה | צילום: פרטי