mako
פרסומת

במהלך חופשה באילת: ילד בן חמש הותקף על ידי שתי אימהות

שתי נשים שהגיע לנופש במלון באילת עם משפחותיהן החליטו "לסגור חשבון" עם בן 5 שהיכה את בתה הקטנה של אחת מהן. השתיים תפסו אותו, ואחת מהן סטרה לו בפניו ובעטה בו. בית המשפט גזר על האישה שסטרה לילדה ארבעה חודשי מאסר על תנאי

שמעון איפרגן​
פורסם:
אילת
צילום: trabantos, shutterstock
הקישור הועתק

בית המשפט גזר באחרונה ארבעה חודשי מאסר על תנאי ופיצוי כספי על אישה שתקפה ילד בן 5 במלון באילת, בגלל שהיכה את בתה הקטנה.

האירוע התרחש לפני כשנתיים במלון מלכת שבא, אז הגיעו להתארח במקום שתי אורחות עם ילדיהן. על פי החשד, ילד בן 5 שהיה במקום עם הבייביסיטר שלו היכה את הבת של אחת מהן וכתוצאה מכך ירד לה דם מהאף.

האם וחברתה החליטו לסגור חשבון עם הילד מבלי לערב את הוריו. אחת הנשים משכה אותו בכוח אליה, וחברתה סטרה לו על הפנים. מעוצמת הסטירה הילד נפל, והחל לבכות בהיסטריה. האישה לא ריחמה עליו, סטרה לו פעם נוספת ואף בעטה בו.

הוריו של הילד שהגיעו למקום הזעיקו מיד את המשטרה. הנשים נחקרו באזהרה, ובסופו של דבר הוגש נגדן כתב אישום על ידי יחידת התביעות במשטרת מרחב אילת.

במהלך המשפט השופט שי ברגר החליט בצעד חריג להרשיע רק אחת מהן, מאחר שחלקה באירוע היה קטן לעומת חברתה. בהחלטתו הוא התרשם מהעובדה שהיא לקחה אחריות על מעשיה והביעה צער עליהן.

כאמור, האישה שתקפה את הילד וסטרה לו נידונה לארבעה חודשי מאסר על תנאי, תשלום פיצוי של 2,500 שקל לילד ו-150 שעות שירות לתועלת הציבור. חברתה שלא הורשעה תפצה את הקטין בסכום של 2,000 שקל ותבצע 12 שעות שירות לתועלת הציבור.