mako
פרסומת

בפשיטה ממוקדת: רכבי יוקרה הוחרמו בשכונת ג'ואריש ברמלה

כוח משימה מיוחד שמורכב משוטרים, לוחמי יס"מ ואנשי מס הכנסה והוצאה לפועל פשט על השכונה, החרים 7 רכבים וגבה כספים מחייבים בעשרות אלפי שקלים. "נמשיך לשמר את המשילות, יכולת ההרתעה ולהגביר אכיפה הכלכלית", נמסר מהמשטרה

שמעון איפרגן​
פורסם:
הרכבים שהוחרמו בג'ואריש
הרכבים שהוחרמו בג'ואריש
הקישור הועתק

שבעה רכבים, בהם רכבי יוקרה, עוקלו אתמול (שלישי) במסגרת פשיטה ממוקדת בשכונת ג'ואריש ברמלה של כוח משימה מיוחד שהקים מפקד מחוז מרכז, ניצב אבי ביטון.

בפעולה, שבוצעה במסגרת המאבק לסיכול הפשיעה האלימה והגברת המשילות ברחוב הערבי, השתתפו שוטרי תחנת רמלה, לוחמי יס"מ שפלה, לוחמי מג"ב בשילוב מערכי אכיפה אזרחיים, בהם הוצאה לפועל, מס הכנסה וביטוח לאומי בשיתוף פעולה על מנת למקסם ולייעל את יכולת האכיפה מול גורמים עברייניים וחייבי מס.

הרכבים שהוחרמו בג'ואריש
הרכבים שהוחרמו בג'ואריש | צילום: דוברות המשטרה

הכוחות החרימו במהלך הפעילות במקום שבעה כלי רכב, ביניהם רכבי יוקרה, אופנוע וטרקטור ונגבו כספים של חייבים בשווי עשרות אלפי שקלים.

"משטרת ישראל ורשויות האכיפה האזרחיות ימשיכו לפעול בכל הכלים העומדים לרשותן ובשיתוף פעולה על מנת לאכוף את כלל החוקים בכל מקום וזמן וזאת על מנת לשמר את המשילות, יכולת ההרתעה ולהגברת האכיפה הכלכלית למען אוצר המדינה"', נמסר מהמשטרה.