בחשד להימורים: שחקן כדורגל פעיל בליגה בכירה נעצר הלילה
הבוקר נעצר שחקן כדורגל פעיל בקבוצה בליגת בכירה, בחשד להימורים בלתי חוקיים בהיקפים גדולים, חשד להטיות משחקים, עבירות על פי חוק איסור הלבנת הון ועבירות מס אותן ביצע ביחד עם אחרים


מסגרת חקירת פרשיה של כנופיה, הפועלת במגדל העמק ומנוהלת על ידי יחידת צפון להב 433 - עצרו הבוקר שוטרי מפלג ההימורים בספורט שחקן בקבוצה בכירה מליגת העל שהושאל לקבוצה בליגה הלאומית.
השחקן, עדיין פעיל בקבוצה בליגה בכירה, נעצר בחשד להימורים בלתי חוקיים בהיקפים חריגים, חשד להטיות משחקים ועוד שלל עבירות מס אותן ביצע ביחד עם אחרים. המעצר הגיע בעקבות חקירה סמויה הקשורה לכנופיית הפשע של העבריין יוסי בוסקילה. נבדקת מעורבותם של שחקנים נוספים.
המעצר הבוקר מצטרף למעצרים שבוצעו גם בשבוע שעבר במסגרת החקירה המנוהלת על ידי להב 433, מפלג שוחד והימורים בספורט ובשיתוף פעולה עם ההתאחדות לכדורגל.
במסגרת החקירה עלה כי על פי החשד השחקן הימר באופן שיטתי ולא חוקי באופן שאינו הולם את היותו שחקן פעיל בקבוצה בכירה. על פי המשטרה צפויות חקירות של מעורבים וחשודים נוספים.