mako
פרסומת

לעיני בנו: ביצע מעשה מגונה בסייעת בגן

כתב אישום הוגש נגד תושב ירושלים בטענה כי במהלך מסירת בנו בן השלוש לגן, אחז בחזה של סייעת בניגוד להסכמתה. הסייעת סיפרה כי קפאה במקום ונמלטה בבכי, ובהמשך הגישה תלונה למשטרה. האב נחקר, הכחיש את המיוחס לו ושוחרר בתנאים מגבילים, ומשפטו צפוי להיפתח בקרוב

שמעון איפרגן​
פורסם:
גן ילדים
גן ילדים | צילום: יונתן זינדל, פלאש 90
הקישור הועתק

כתב אישום הוגש נגד תושב ירושלים בגין מעשה מגונה שביצע, על פי הנטען, בסייעת בגן ילדים בעיר. המקרה החריג התרחש לפני כשנה וחצי ונחשף רק כעת, לאחר שהפרקליטות במחוז ירושלים הגישה אתמול את כתב האישום לבית משפט השלום בעיר.

על פי כתב האישום, האב הביא את בנו בן השלוש לגן, נכנס פנימה ושיחק עמו על השולחן. בשלב מסוים הרים אותו וביקש מהסייעת לקחת אותו מידיו.

לטענת הסייעת, במהלך מסירת הילד אליה, חפן האב את חזה בניגוד להסכמתה. "קפאתי. הייתי המומה לכמה שניות ואז רצתי לשירותים ובכיתי", סיפרה לחוקרי המשטרה. לדבריה, היא שיתפה מיד סייעת נוספת בגן, ובהמשך עודכנה גם בעלת הגן. לאחר מכן הגישה תלונה במשטרה נגד האב.

האב נחקר באזהרה בחשד למעשה מגונה, הכחיש את החשדות נגדו, ושוחרר בתנאים מגבילים, בהם איסור יצירת קשר עם הסייעת. כתב האישום מייחס לו עבירה של מעשה מגונה ומשפטו צפוי להיפתח בקרוב.