mako
פרסומת

מטיח לרצפה, בועט וגורר: תיעוד התעללות חמורה בכלב בנתניה

המשטרה עצרה את א', תושב העיר בשנות ה-30 לחייו, בחשד להתעללות בבעלי חיים. בחקירה הוא קשר את עצמו למקרה. ככל הנראה מדובר בכלב של אחד מהשכנים שלו, שיצא מהגינה. "זה אירוע חמור מאוד, נמצה את הדין עם החשוד"

שמעון איפרגן​
פורסם:
תיעוד ההתעללות בכלב בנתניה
צילום: 27 א'
הקישור הועתק

המשטרה עצרה הבוקר (שישי) את א', תושב נתניה בשנות ה-30 לחייו, בחשד שהתעלל בצורה קשה בכלב שעבר ברחוב ללא שום סיבה. בסרטון שהופץ ברשתות החברתיות ניתן לראות את א' מטיח את הכלב לרצפה, בועט בו וגורר אותו.

בתיעוד יש כלב נוסף, אך בו א' לא פוגע. ככל הנראה מדובר בכלבים השייכים לשכניו של המתעלל, שיצאו החוצה מהגינה. בעקבות פרסום הסרטון, חוקרי תחנת משטרת נתניה שבמחוז מרכז פתחו בחקירת המקרה.

החוקרים עצרו את א' והוא נלקח לחקירה, שבה הוא קשר את עצמו לאירוע. במשטרה רואים בחומרה רבה את המעשה, ומתכוונים למצות עימו את כל חומרת הדין. "זה אירוע חמור מאוד ונמצה את הדין עם החשוד", ציין גורם במשטרה. "אנחנו רואים בחומרה רבה התעללות בבעלי חיים".