mako
פרסומת

בגלל סכסוך בין עבריינים: תושב שגב שלום נרצח באופקים

תושב הדרום בן 37 נדקר למוות בגלל סכסוך בין עבריינים. "כשהגענו למקום ראינו את הפצוע, ביצענו פעולות החייאה וקבענו את מותו", סיפר פרמדיק מד"א. יותר מוקדם היום אירע ניסיון רצח באילת

שמעון איפרגן​
פורסם:
מעצר החשודים ברצח באופקים
צילום: דוברות המשטרה
הקישור הועתק

הפשיעה החמורה מרימה ראש גם במלחמה: תושב שגב שלום בן 36 נרצח הערב (ראשון) בדקירות סכין ברחוב ז'בוטינסקי שבאופקים. על פי החשד מדובר בסכסוך בין גורמים עבריינים-משפחתיים.

בתוך כך, כוחות תחנצת אופקים ומז"פ שהגיעו לזירת האירוע אספו ממצאים ופתחו בחקירה. בתוך זמן קצר, שוטרי התחנה יחד עם לוחמי חטיבת סה"ר, עצרו חמישה חשודים תושבי אופקים.

"כשהגענו למקום ראינו את הפצוע מחוסר הכרה, ללא דופק וללא נשימה כשהוא סובל מפציעות חודרות ומשמעותיות בגופו. התחלנו לבצע פעולות החייאה מתקדמות שבסופן לא נותר לנו אלא לקבוע את מותו במקום", סיפרה פראמדיקית של מד"א, הדס קמלמן. טרם נעצרו חשודים במעשה.

יותר מוקדם התרחש ניסיון רצח באילת כאשר תושב אילת בן 40 נדקר כמה פעמים בגופו על ידי כמה חשודים. האיש נפצע באורח בינוני ופונה על ידי פרמדיקים של מד"א לבית החולים 'יוספטל' לקבלת טיפול רפואי. שוטרים ממרחב אילת הגיעו לזירת האירוע אספו ממצאים מהזירה אבל טרם נעצרו החשודים.

בשבוע האחרון נרצחו שלושה תושבי רהט במסגרת חיסולי חשבונות בין חמולות וגורמים עבריינים. "מי שחשב שהפשיעה בזמן המלחמה עם איראן תרד טעה. העבריינים מנצלים בשבוע האחרון את המצב כדי לבצע פשיעה חמורה כולל מקרי רצח מתוך מחשבה שאנחנו עסוקים בענייני ביטחון ושלום הציבור אבל נגיע בסופו של דבר לכולם", הדגיש גורם במשטרה.