"גז מדמיע, אגרופים לפנים וסכינים": שחקן העבר שכלבתו נחטפה משחזר
עופר מנדל הותקף השבוע בשכונת מגוריו על ידי שלושה רעולי פנים, בזמן שטייל עם שתי כלבותיו. אחת מהן הצליחה לברוח הביתה, ואילו אחרת נחטפה. בריאיון לניב רסקין, שחזר מנדל בדמעות כיצד התמודד עם התקיפה המפתיעה והפחד מגורלה הלא ידוע של לונה כלבתו: "לא מאחל את זה לאף אחד"

שחקן העבר של מכבי פתח תקווה, עופר מנדל, הותקף בשישי האחרון בשכונת מגוריו בראשון לציון כשיצא לטיול בוקר שגרתי עם כלבותיו לונה וקנדי. לדבריו, כארבעה רעולי פנים התנפלו עליו, הכו אותו וריססו אותו בגז מדמיע. במהלך התקיפה נחטפה ממנו אחת מכלבותיו, בעוד האחרת הצליחה להימלט ולחזור לבית בעזרת שכנתו. כעת, כמה ימים לאחר האירוע הקשה, שחזר מנדל בריאיון לניב רסקין את רגעי האימה: "לא יכולתי לעשות כלום, עברתי פיגוע".
באחת הפניות ימינה בשכונה, שמע מנדל צעקות זרות בערבית: "הלכתי לתומי עם שתי הנשמות שלי, ופתאום התנפלו עליי. גז מדמיע, אגרופים לפנים, סכינים שבעזרתם הם חתכו לנו את החגורות. האינסטינקט הראשוני שלי היה להגן על הכלבות, נשכבתי על הרצפה וריססו עליי גז מדמיע. אני לא מאחל לאף אחד לדעת איך זה מרגיש". מנדל לא ויתר על הניסיון להציל את הכלבה לונה: "קמתי והתחלתי לרוץ, אבל חטפתי עוד גז מדמיע לפנים. הם נסעו עם האוטו, ולא אמרו מילה. היד שלי עוד רועדת".
בזמן שהכלבה האחרת של מנדל, קנדי, הצליחה להבין מה קורה ולרוץ כמעט קילומטר הביתה - גורלה של לונה עדין לא ידוע. "כולם ראו מה קרה, זה מפורסם בכל האתרים. הפגיעות שלי לא מעניינות אותי, רק שהנשמה שלי תחזור הביתה. זה היה כמו רעם ביום בהיר". מנדל גם שיתף פוסט סביב חטיפת הכלבה שלו.