שדד ונמלט: חשד- התחזה לנהג מונית ותקף זוג תיירים קשישים
המשטרה עצרה תושב ראשון לציון בן 25 שהסיע זוג תיירים מנתב"ג לתל אביב, לאחר שעל פי החשד תקף אותם בעקבות ויכוח על עשרות שקלים. עוד עולה כי הנהג חטף מהם סכום כסף העומד על כאלף יורו, נכנס למונית ונסע מהמקום שכשתוצאה ממעשיו הקשישה נפלה על הרצפה


תושב ראשון לציון בן 25 שהתחזה לנהג מונית נעצר בחשד שהתווכח עם תיירים קשישים על התשלום, חטף מהם את הכסף, תקף – ונמלט.
האירוע התרחש ב-23 במאי, אז הסיע הנהג זוג תיירים מנתב"ג לרחוב הלל הזקן בתל אביב. עם הגעתם ליעד, הנהג החל להתווכח איתם על גובה התשלום שסוכם.
על פי החשד בעקבות הוויכוח שנסוב על עשרות שקלים, תקף נהג המונית את הזוג, וחטף מהם את כל סכום הכסף שהחזיק הקשיש בידו – כאלף יורו.
לאחר מכן הוא דחף את הקשיש שביקש את כספו, נכנס למונית ונסע מהמקום כשרכבו הודף את הזוג. כתוצאה ממעשיו, נפלה הקשישה על הרצפה. כאמור, שוטרי תחנת לב ת"א פתחו בחקירה והצליחו לעצור את החשוד לחקירה.
שר התיירות חיים כץ מסר בתגובה: "אני מגנה בתוקף את התנהגות השערורתית של נהג המונית. אין לה מקום בחברה הישראלית. הישראלי המכוער, פוגע קשות בתדמית המדינה ובמאמצים שלנו להגביר את תנועת התיירות הנכנסת לישראל. אני קורא למשטרה להעמיד את הנהג לדין בגין תקיפה ולמשרד התחבורה לפעול לשלילת רשיונו".