mako
פרסומת

צעיר בן 18 נמלט מהשוטרים ונמצא כשהוא מסתתר בתוך ארון בגדים

קריאה על שוד של טלפון סלולרי שהתרחש לפני כשבועיים בלב תל אביב, הקפיצה את חוקרי המשטרה שגילו זירה ובה צעיר שהוכה קשות ונגנב ממנו הטלפון האישי שלו. לאחר מרדף קצר אחרי שני החשודים בגניבה, איתרו השוטרים את אחד מהם כשהוא מסתתר בארון בגדים בזמן שהחשוד השני, קטין כבן 16, הסתתר בדירה אחרת

שמעון איפרגן​
פורסם:
חשוד בארון
כך נתפס החשוד בתוך ארון בגדים | צילום: משטרת ישראל
הקישור הועתק

זה קרה לפני כשבוע: שוטרי תחנת לב תל אביב קיבלו קריאה במוקד על שוד שבמהלכו, על פי החשד, הותקף קטין על ידי שני חשודים בדרך מנחם בגין בתל אביב ונגנב ממנו הטלפון הנייד שלו.

השוטרים, שהגיעו לזירת האירוע, החלו בפעולות חקירה תוך שימוש באמצעים טכנולוגיים מתקדמים. תוך זמן קצר הצליחו חוקרי התחנה לעלות על זהות החשודים, קטין ובגיר תושבי בת ים, והחלו בפעולות לאיתור ומעצר.

זמן קצר לאחר מכן הגיעו השוטרים לדירת החשודים, ועם כניסתם לדירה עלה חשד כי אחד מהם מסתתר במקום. לאחר סריקות שבוצעו במקום נמצא אחד החשודים, בן 18, כשהוא מסתתר בתוך ארון בגדים בניסיון לחמוק מהשוטרים - והוא נעצר במקום.

בהמשך נעצר גם החשוד הקטין, כבן 16, בזמן שהסתתר בכתובת אחרת. השניים הועברו לחקירה במחלק הנוער של תחנת לב תל אביב ובסיומה נכלאו.

מהחקירה ומכתב האישום עולה כי על פי החשד השניים תקפו את הקורבן באגרופים בפניו במטרה לשדוד ממנו טלפון נייד מסוג אייפון 16.

מעצרם של החשודים הוארך, ואתמול (שלישי) הגישה יחידת תביעות הנוער של מחוז תל אביב כתב אישום חמור נגד השניים בגין עבירות של תקיפה לשם גניבה בצוותא וגניבה, זאת בצירוף בקשה למעצרם עד תום ההליכים המשפטיים נגדם.