mako
פרסומת

אלימות במקלט בזמן אזעקה: "הוא התנפל עליי, נתן לי נגיחה"

תושב פתח תקווה נעצר בחשד שתקף את שכנו במקלט בבניין המגורים. בית משפט השלום בעיר האריך את מעצרו בשלושה ימים לאור חומרת המעשה והמסוכנות שלו כלפי הציבור

שמעון איפרגן​
פורסם:
מרחוב מוגן, מקלט
מרחוב מוגן, מקלט | צילום: מרים אליסטר, פלאש 90
הקישור הועתק

תושב פתח תקווה בשנות ה-20 לחייו נעצר ביום חמישי האחרון בחשד שתקף את שכנו במקלט בבניין מגורים במהלך אזעקה. על פי החשד ג' העיר הערה לשכנו, וזה בתגובה התנפל עליו ונגח בפניו, וכתוצאה מכך גרם לו לחבלות והוא נזקק לקבלת טיפול רפואי.

"הוא התנפל עליי במקלט, נתן לי נגיחה בפנים וגרם לי חבלות", טען ג'. השוטרים שהגיעו למקום עצרו את השכן החשוד בתקיפה והוא נלקח לחקירה בתחנת המשטרה בחשד לתקיפה הגורמת חבלה של ממש.

השכן הגיע אתמול להארכת מעצר בבית משפט השלום בפתח תקווה ומעצרו הוארך בשלושה ימים לאור חומרת המעשה והמסוכנות שלו כלפי הציבור.

מאז תחילת המלחמה היו כמה מקרי אלימות בתוך מקלטים על רקע הכנסת כלבים או עישון סיגריות אשר טופלו על ידי המשטרה ונפתחו תיקים פליליים. "באופן טבעי אנשים בתקופה הזו של המלחמה נכנסים למקלט לפעמים לשעות ארוכות או ימים. יש לחץ. צפיפות ויש חיכוכים על כל שטות שמובילים למקרי אלימות", ציין גורם במשטרה, "היו מקרים בודדים והם טופלו בחומרה כדי למנוע הישנות מיקרים דומים בעתיד".