mako
פרסומת

בליל שבת: שני צעירים ניצלו מניסיון התנקשות בהרצליה

שני צעירים נפצעו באורח בינוני וקשה מירי. זמן קצר לאחר מכן נעצר תושב העיר בן 50 באזור הסמוך לאירוע, ובביתו נמצאים סוגים שונים של סמים. המשטרה מנהלת מצוד אחר בנו, החשוד המרכזי בירי

שמעון איפרגן​
פורסם:
ירי בסכנין לאור יום
אילוסטרציה. למצולם אין קשר לאירוע
הקישור הועתק

ניסיון רצח כפול ברחוב הרימונים בהרצליה: מתנקש רעול פנים ארב בסוף השבוע לשני צעירים מוכרים למשטרה בני 25 ו-30 - אחד מהם מקורב לעבריין מוכר, וירה בשניהם. השניים נפצעו באורח בינוני וקשה ופונו על ידי פארמדיקים של מד"א לבית החולים מאיר בכפר סבא.

"מי שזה לא היה, הוא רצה להרוג אותם - הוא ירה בהם מטווח קצר. ממש ריסס אותם בהרבה כדורים", אומר גורם במשטרה בשיחה עם mako. "היה להם מזל גדול שהם נשארו בחיים".

תיק החקירה בנושא הועבר לטיפול חוקרי היחידה למלחמה בפשיעה חמורה במשטרת מרחב ירקון, ואלו עצרו חשוד כבן 50 המתגורר באותו רחוב. במהלך החיפושים בביתו מצאו השוטרים כמות לא מעטה של סמים - וכעת הוא חשוד בניסיון רצח כפול והחזקת סמים.

החשוד הובא אתמול (שבת) בערב להארכת מעצר בבית משפט שלום בתל אביב, ובמשטרה חושדים שמדובר בסכסוך בין היורה לבין הפצועים, והחוקר ביקש להאריך את מעצרו בשישה ימים.

לדברי החוקר ישנן מספיק ראיות הקושרות את החשוד למעשה, ובמקביל כאמור בחצר ביתו נמצאו 90 גרם מריחואנה ועוד 5.5 גרם של חומר גבישי שלא זוהה. סנגורו של החשוד טען שאין לו קשר למעשה וביקש לצמצם את ימי מעצרו.

השופטת שנחשפה לחומר הראיות האריכה את מעצר החשוד בשלושה ימים על מנת לאפשר לחוקרים לבצע פעולות חקירה נוספות.

למרות שבמשטרה מייחסים לחשוד שנעצר עבירה של ניסיון רצח, השוטרים מנהלים מצוד אחר בנו, שעל פי החשד הוא החשוד המרכזי במעשה.