mako
פרסומת

ברמנית הותקפה מינית ברחובות: "הוא רץ אליי מאחור, נגע בחזה וברח"

כתב אישום הוגש נגד אחמד דרביע, שב"ח מאיו"ש שהגיע לעיר ותקף את ד', שהזעיקה משטרה. הוא הכחיש את המיוחס לו, אבל מה שנקלט מצלמת האבטחה סייע להפללתו. במקרה אחר, תושב ראשון לציון התפשט ועינג את עצמו מול עיניה של א'

שמעון איפרגן​
פורסם:
ניידת משטרה
ניידת משטרה | צילום: יונתן זינדל, פלאש 90
הקישור הועתק

פרקליטות מחוז מרכז הגישה בימים האחרונים כתב אישום לבית משפט השלום ברחובות נגד אחמד דרביע בן ה-39, שוהה בלתי חוקי מאיו"ש אשר תקף מינית ברמנית צעירה באמצע הרחוב בעיר רחובות ונמלט מהמקום.

לפי כתב האישום, דרביע נכנס לישראל לפני כשבועיים כשהוא מטפס על גדר ההפרדה ונכנס לארץ. הוא הגיע לעיר רחובות כדי לחפש עבודה. בשעות הצהריים הוא הבחין ב-ד', ברמנית צעירה העובדת בבר בעיר שהלכה לתומה ברחוב, ביצע בה מעשה מגונה וברח.

"הוא עקב אחריי. בשלב מסוים, הוא התקרב אליי, ואז רץ במהירות ונגע לי בחזה. העפתי לו את היד, השתחררתי מהאחיזה שלו ואז הוא ברח בריצה. הייתי בשוק לכמה שניות ואז התקשרתי למוקד 100 של המשטרה לדווח על המקרה", שחזרה ד' הברמנית המבוהלת בעדותה במשטרה, "אין לי מושג מי הוא בכלל, אין שום היכרות בינינו".

שוטרי תחנת רחובות הגיעו במהירות למקום. ד' מסרה להם תיאור של החשוד. השוטרים בתחנת חתרו מהר מאוד למגע, דרביע ניסה לברוח אבל הם תפסו אותו מנסה להסתתר באחד הבניינים. בחקירתו דרביע הכחיש שתקף מינית את ד', אבל סרטוני מצלמות אבטחה ועדותה סייעו להפללתו.

כתב האישום מייחס לו עבירת של מעשה מגונה ושהייה בלתי חוקית בישראל. התביעה דורשת להשאירו במעצר עד לתום ההליכים המשפטיים נגדו מחשש שאם ישוחרר יימלט מישראל. הפרקליטות דורשת להטיל עליו בהמשך עונש מאסר בפועל.

במקרה אחר חמור לא פחות: תושב ראשון לציון בן 27 הטיל את אימתו על תושבת העיר. לפי כתב האישום שהוגש באחרונה נגד האיש על ידי יחידת התביעות במשטרת מחוז מרכז לבית משפט השלום בעיר נטען, כי הבחין ב-א' בעת שיצא לטיול עם כלבה ברחוב. לתדהמתה הוא עמד מול בחניון הכניסה לבניין והתפשט.

"פתאום הוא התפשט, התחיל לגעת בעצמו באמצע הרחוב, ככה במשך כמה דקות. ברחתי מהמקום", סיפרה א' לחוקרים. כמה ימים לאחר מכן הנאשם הגיע שוב לחניון הבניין בשעת לילה מאוחרת הוא צעד לעברה ושוב התפשט ונגע בעצמו. "נבהלתי וברחתי מהמקום בריצה", סיפרה א' לחוקרים.

הגבר נעצר על ידי השוטרים והוא מואשם בשני מקרים של ביצוע מעשים מוגנים בפומבי. התביעה תשקול לדרוש לגזור עליו עונש מאסר בפועל.