mako
פרסומת

תיעוד: הריב במסעדה בנתניה הפך לקטטה המונית עם פצועים

וויכוח על תור במסעדה בעיר הסלים במהירות והפך לקטטה שכללה דקירות, מכות ופצועים במקום. עד ראייה סיפר: "זה התחיל רק בקללות ואיומים ואז אחד מהם שלף סכין ודקר את הלקוח בצלעות". שני חשודים נעצרו אך שוחררו לאחר שלא ניתן היה לזהות אותם בתיעוד, המשטרה ממשיכה בחקירה

שמעון איפרגן​
פורסם:
קטטה במסעדה בנתניה
צילום: מצלמות אבטחה, mako
הקישור הועתק

ויכוח על תור במסעדה באזור התעשייה בנתניה התחיל בקללות והסתיים בדקירות. שני תושבי העיר בשנות השלושים לחייהם הגיעו לפני כחודש למסעדה. בשלב מסוים החל ויכוח בינם ללקוח אחר בנוגע לתור ולכך שניסו להזמין אוכל לפניו. הויכוח המילולי הפך מהר מאוד לפיזי והתפתחה קטטה שכללה מכות ודקירות לעיני לקוחות ועובדי המקום.

"תוך כמה שניות פרצה במקום קטטה. זה התחיל רק בקללות ואיומים ואז אחד מהם שלף סכין ודקר את הלקוח בצלעות. שלושה נוספים שהיו איתו תקפו אותו באגרופים ובעיטות. היו כמה צעירים שניסו להפריד ואם לא היו עושים את זה זה היה נגמר ברצח", שחזר עד ראיה.

השניים נמלטו מהמקום. הלקוח נותר מדמם, ניידת טיפול נמרץ של מד"א פינתה את הנדקר לבית החולים לניאדו לקבלת טיפול רפואי. למזלו לא הייתה פגיעה באיברים פנימיים והצוות הרפואי תפר לו את מקום הפציעה וכעבור יממה שוחרר לביתו.

עו"ד ויקי שמואל
עו"ד ויקי שמואל | צילום: באדיבות המצולמ.ת

חוקרי תחנת משטרת נתניה עצרו שני חשודים בדקירה. הם נחקרו באזהרה אבל הכחישו כל קשר לדקירה והובאו להארכת מעצר בבית משפט השלום בפתח תקווה.

סנגורי החשודים, עורכי דין שי לוי וויקי שמואל הכחישו מכל וכל שהם ביצעו את הדקירה או השתתפו בקטטה. הם ציינו שאין זיהוי שלהם וביקשו לשחרר אותם ממעצרם. השופטת מירב כפיר שחררה את השניים למעצר בית. חקירת המשטרה בפרשה נמשכת.

פרסומת
עו"ד שי לוי
עו"ד שי לוי