mako
פרסומת

חשד: חייליו של ראש ארגון הפשע קוטייר עודה נקמו את חיסול איש הכספים של הארגון

על פי החשד הרצח של מוחמד טהא אתמול בג'לג'וליה בא בעקבות מעורבותו בסיוע לרצח אידריס עודה, מהאנשים הקרובים ביותר לקוטייר, בשבוע שעבר. החשד הוא כי עבריינים מארגונו של קוטייר עשו לו "כיפה אדומה"

שמעון איפרגן.
mako
פורסם:
חיסול בג'לג'וליה
חיסול בג'לג'וליה | צילום: באדיבות 'הארץ'
הקישור הועתק

שלושה ימים לאחר שחוסל באכזריות אידריס עודה, איש הכספים ומקורב מאוד לראש ארגון הפשע קוטייר עודה, רצח נוסף בג'ג'וליה שככל הנראה קשור לפרשה. אתמול, זמן קצר לפני שבירת צום הרמדאן רעולי פנים ירו למוות במוחמד טהא בכניסה למכולת באחת השכונות בעיר.

טהא, בן 38, נורה למוות מטווח קצר מאוד ומותו נקבע במקום. חוקרי תחנת משטרת כפר סבא בודקים את נסיבות הרצח והאם הוא בא כנקמה מצד אנשיו של קוטייר על רצח אידיריס עודה שהתרחש ביום רביעי בערב.

החוקרים אספו מהזירה ממצאים פורנזיים וסרטוני מצלמות אבטחה כדי להתחקות אחר הרוצחים.

כבר באותו ערב שבו חוסל עודה, בארגון של קוטייר הפיצו כוונות לנקום את החיסול, והחשד הוא שעבריינים בעיר המסוכסכים עם קוטייר עשו "כיפה אדומה" וחיסלו אותו.

"אנחנו בודקים קשר בין הרצח ביום רביעי לרצח שהיה היום בערב", ציין גורם במשטרה. בשני מקרי הרצח טרם נעצרו חשודים.

עודה קוטייר
קוטייר