mako
פרסומת

"הם מגיעים כל ערב ומשתוללים ברחוב, המשטרה לא עושה כלום"

תושבי רחוב שדרות צה"ל בבאר שבע מתלוננים כי מדי ערב מגיעים למקום צעירים על אופנועים, ועורכים מרוצים תוך שהם מסכנים את העוברים ושבים. לדברי גורם במשטרה נרשמו עשרות דוחות לרוכבי אופנועים, וכמה מהאופנועים הוחרמו במהלך הפעילות

שמעון איפרגן​
פורסם: | עודכן:
תחרויות אופנועים בבאר שבע
תחרויות אופנועים בבאר שבע
הקישור הועתק

חבורה של עשרות אופנועים הפכו על פי החשד את רחוב שדרות צה"ל בבאר שבע למסלול לתחרויות אופנועים, כשהם מסכנים את חייהם ומפריעים לתושבים שזועמים על אוזלת ידה של המשטרה.

לטענת התושבים ברחוב התופעה החמורה הזו מתרחשת על בסיס יומי, והם מרגישים חסרי אונים מול אותם צעירים. "הם מרעישים בצורה מטורפת, לא נותנים לנו לישון ומשתוללים במשך שעות", טוען אחד הדיירים.

"זה הפך להיות בלתי נסבל", הוא מוסיף, "אנחנו מתקשרים לא פעם למשטרה אבל הם לא עושים כלום. האופנוענים האלה חוזרים לפה כל ערב ומממרים לנו את החיים". תושב נוסף טוען כי עד הגעת השוטרים למקום הצעירים כבר מספיקים לברוח.

גורם במשטרת מרחב הנגב ציין כי הם ביצעו פעילויות רבות ברחוב וברחבי העיר נגד רוכבי אופנועים הנוהגים בבריונות בכבישים ומסכנים חיי אדם. לדברי אותו גורם נרשמו עשרות דו"חות לרוכבי אופנועים, וכמה מהאופנועים הוחרמו במהלך הפעילות.