דרש מהתלמידות בנות ה-8 לצלם תמונות אינטימיות ונגע בגופן: איש חינוך מנהריה נעצר
סתיו גלס, איש חינוך בן 28 מנהריה, נעצר בחשד שתקף מינית וביצע שורה של עבירות מין במשך שנים בתלמידות שלו מאז היותן בנות 8


סתיו גלס, איש חינוך בן 28 מנהריה, נעצר בחשד שתקף מינית וביצע שורה של עבירות מין במשך שנים בתלמידות שלו מאז היותן בנות 8, אותן הוא מלמד בקיבוץ באזור נהריה. הוא נעצר ונכלא ע"י שוטרי מחוז חוף מתחנת נהריה והבוקר צפויים להגיש נגדו כתב אישום. בית המשפט בחיפה האריך את מעצרו בשבעה ימים.
מחומר החקירה שאספו השוטרים עולה כי החשוד, אשר התגורר בשנים האחרונות בקיבוץ, עבד כאיש חינוך בקיבוץ ועל פי החשד, ניצל את מעמדו כמדריך כדי לרכוש את אמונן של הילדות אותן לימד ובכך זה אפשר לו לבצע בהן את זממו.
עפ"י החשד, נהג לשלוח לבנות תמונות בעלות תוכן מיני, דרש מהן לצלם את עצמן בסיטואציות שונות, נגע בגופן באיברים מוצנעים, דרש מהן לנשק אותו, תיעד אותן ללא ידיעתן וביצע בהן מעשים חמורים.
שוטרי מחוז חוף מתחנת נהריה הצליחו להגיע לחשוד מיד עם קבלת הדיווח ועצרו אותו לחקירה בסיומה נכלא. מעצרו הוארך מעת לעת ובתום פעולות חקירה ארוכות ומורכבות הצליחו שוטרי נהריה לפענח את המקרים ולגבש תשתית ראייתית נגד החשוד בביצוע מעשיו.
חוקרת המשטרה יסמין אבו חצירא: "למרות שנותיי הרבות במשטרה גיליתי סיפור מזעזע, כאמא לילדה לא הרשיתי לעצמי לוותר, חקרתי את החשוד והיה לי קשה, עבדנו לילות כימים עד שנמצה עימו את הדין".