"איים שכל טלפון חדש שאכניס הביתה – הוא ינפץ"
תושב חולון בן 48 הואשם בתקיפת אשתו לאחר שזעם על כך שרכשה לעצמה סמארטפון. לפי כתב האישום, הגבר סטר לה, ניפץ את המכשיר החדש ואיים עליה כי כל טלפון נוסף שתכניס הביתה יושמד


מקרה של אלימות במשפחה התרחש לפני כשמונה חודשים בחולון. לפי כתב האישום שהוגש לאחרונה לבית משפט השלום בעיר, ב’, תושבת חולון בשנות ה-40 לחייה, רכשה לעצמה טלפון חכם באחת מחנויות האלקטרוניקה בעיר.
כאשר חזרה לביתה והציגה את המכשיר החדש לבעלה, בן 48, הוא הגיב בכעס חריף. על פי הנטען, הבעל הטיח בה כי "טלפון חכם עם אינטרנט לא ייכנס לבית", ובהמשך פרץ ויכוח קולני בין השניים.
העימות, כך לפי כתב האישום, גלש לפסים אלימים: הבעל תפס את אשתו בחולצתה, סטר לה בפניה, לקח את הטלפון החדש מידה וניפץ אותו על רצפת הסלון.
ב’ מסרה עדות במשטרה וסיפרה כי בעלה "איים שכל טלפון חדש שאכניס הביתה – הוא ינפץ". בעקבות האירוע, הגישה תלונה במחלק אלימות במשפחה בתחנת משטרת חולון.
הבעל נעצר לחקירה, ולאחר מכן שוחרר בתנאים מגבילים. יחידת התביעות של משטרת מחוז תל אביב הגישה נגדו כתב אישום בגין תקיפת סתם והיזק לרכוש במזיד. משפטו של הנאשם צפוי להיפתח בשבועות הקרובים בבית משפט השלום בתל אביב.