mako
פרסומת

מרדף ברחובות: תלמידות תפסו גנב בבית ספר וצילמו הכל

גבר כבן 30 נעצר בחשד שהסתנן לבית ספר ברחובות, גנב טלפון סלולרי וארנק עם כסף מזומן והחל להימלט. אחת התלמידות שהבחינה בו החלה לצעוק ותיעדה את המרדף אחריו: "תעצרו אותו! תזמינו משטרה"

שמעון איפרגן​
פורסם:
תיעוד תפיסת הגנב
תלמידות תפסו על חם גנב בתוך בית הספר ברחובות
הקישור הועתק

תושב רחובות בשנות השלושים לחייו נכנס אתמול (שלישי) לחדר המורות בבית ספר בעיר וגנב על פי החשד ארנק שהכיל 2,000 שקל במזומן וטלפון סלולרי השייך למורה.

מורות ותלמידים שהבחינו בחשוד ניהלו אחריו מרדף בשטח בית הספר בניסיון לתפוס אותו. כשהבין שנתפס על חם, הגנב התחיל לברוח החוצה עם השלל. אחת התלמידות תיעדה את המרדף אחריו בטלפון שלה תוך כדי שהיא צועקת לאחרים לעצור אותו.

"תלמידים ומורות נאבקו בגנב", שחזר אחד התלמידים, "רדפנו אחריו אבל הוא הצליח לברוח. השומר של בית הספר שראה את מה שקרה רדף אחריו. הוא תפס אותו בכוח וביקש ממורה להזמין משטרה אבל הוא לא נתן לו לעצור אותו והצליח לברוח החוצה".

המאבטח נאבק עם החשוד וריסס אותו בגז פלפל כדי לנטרל אותו אבל הוא הצליח להימלט.

המאבטח ומורות הזעיקו את המשטרה למקום. שוטרי תחנת משטרת רחובות פתחו בסריקות נרחבות ברחבי העיר כדי לאתר את החשוד בגניבה.

תמונת החשוד הועברה לניידות הביטחון של עיריית רחובות ותחנת המשטרה. כעבור זמן קצר החשוד נעצר על ידי אנשי הביטחון של העירייה ונלקח לחקירה. נבדק חשד שהיה מעורב במקרי גניבה דומים.