תושב רחובות נעצר לאחר שהחביא את בתו בת ה-14 בתא המטען
האב חשוד כי הבריח את הנערה, המוגדרת בסיכון, מהמעון שבו שהתה והסתתר איתה בדרום. במשטרה חוקרים חשד חמור לביצוע עבירות מין בבת, בעוד האב טוען להגנתו: "דאגתי לה, היא הייתה במצוקה"


כוחות משטרה רבים פתחו אתמול בחיפושים נרחבים אחר נערה בת 14.5 המוגדרת כנערה בסיכון, לאחר שעלה החשד כי אביה הבריח אותה מהמעון שבו שהתה ונעלם יחד איתה. החשש הכבד לחייה של הקטינה הוביל למבצע חיפושים ממושך, שהסתיים אתמול באילת, שם איתרו השוטרים את האב, תושב רחובות בשנות ה-40 לחייו. עם מעצרו, גילו השוטרים כי האיש החביא את בתו בתוך תא המטען של מכוניתו בניסיון להתחמק מהרשויות.
הנערה הועברה באופן מיידי לחקירה של חוקרי נוער, במטרה להבין את הנסיבות שהובילו לנסיעה המשותפת לאילת ואת הסיבה שבגינה בחר האב להסתיר אותה בתוך תא המטען. במשטרה בוחנים כעת חשדות כבדים לפיהם האב ביצע לכאורה עבירות מין בבתו. גורם במשטרה התייחס למקרה וציין כי "מדובר על פניו בפרשה חמורה מאוד. האב חשוד בעבירות מין בבתו".
במהלך חקירתו ובבית המשפט, הציג האב גרסה המכחישה את המיוחס לו בכל הנוגע למניעים פליליים. "הברחתי אותה מהמעון כי היא הייתה במצוקה ממשית - דאגתי לה מאוד", טען האב בתגובה למעשיו. סנגורו של החשוד הכחיש אף הוא את החשדות שהועלו נגדו במהלך הדיון שהתקיים בבית משפט השלום בראשון לציון.
בתום הדיון בבית המשפט, הוחלט להאריך את מעצרו של האב בחמישה ימים נוספים. הארכה זו נועדה לאפשר לחוקרי המשטרה להמשיך ולבצע פעולות חקירה דחופות בתיק המורכב, תוך בחינת הראיות והעדויות שנאספו עד כה בפרשה.