mako
פרסומת

פלסטיני נתפס עם 40 אלף שקל במסעדה יוקרתית בהרצליה פיתוח

שוטרים שהגיעו למסעדה חשדו כי הפלסטיני, תושב חברון, מועסק במקום באופן לא חוקי והחלו לחקור אותו. על גופו נתפסו 40 אלף שקלים במזומן. לשוטרים הסביר השב"ח כי הכסף שייך לבעל המסעדה, שנמצא בימים אלה בחו"ל

שמעון איפרגן​
פורסם:
הכסף שנמצא על השב"ח במסעדה
הכסף שנמצא על השב"ח במסעדה
הקישור הועתק

שוטרי תחנת משטרת גלילות שבמרחב ירקון שוקלים לסגור מסעדה יוקרתית בהרצליה פיתוח לאחר שעצרו במקום עובד פלסטיני, שוהה בלתי חוקי מחברון, כשברשותו סכום של 40 אלף שקל במזומן.

השוטרים הגיעו אתמול בערב (שני) למסעדה. הם חשדו שהשב"ח החשוד עובד במקום. בחיפוש על גופו נמצא הכסף המזומן. 

השוטרים חקרו את החשוד מאין הגיע אליו הכסף,  והוא השיב: "הכסף שייך לבעל המסעדה, אני עובד במקום".

השב"ח החשוד נעצר ונלקח לחקירה. בסיום החקירה הגישה נגדו יחידת התביעות במשטרת מחוז תל אביב כתב אישום לבית משפט השלום בעיר בגין שהייה בלתי חוקית בישראל. הכסף שהיה ברשותו הוחרם על ידי השוטרים כדי לגלות מה מקורו.

המסעדה שבה הועסק השב"ח היא מסעדה יוקרתית ומוכרת בהרצליה פיתוח. בעל המסעדה שוהה בחו"ל והחוקרים ממתינים שיחזור מהחופשה כדי לתשאל אותו. "אנחנו ממתינים לחזרתו של בעל המסעדה לארץ. לאחר מכן נחליט ונשקול האם להוציא צו סגירה למסעדה. השב"ח טוען שהכסף שייך לבעל המסעדה ולכן הוא ייחקר בעניין", ציין גורם במשטרה.