"הוא תקף אותי ואמר שידאג שיאשפזו אותי"
בימים האחרונים הוגשה תלונה שלישית במשטרה נגד שחקן ליגת העל לשעבר, החשוד בהפצת סרטונים אינטימיים שבהם מופיעות נשים עמן קיים יחסי מין. הפעם אישה נוספת, הטוענת שהשחקן המוכר הפיץ סרטונים אינטימיים שלה ללא ידיעתה, העידה כי איים אליה

שחקן הכדורגל, שכיכב בעבר בקבוצות בליגת העל ובשנים האחרונות משחק בליגות נמוכות, ממשיך להסתבך. נשים שיצאו עמו טוענות כי הוא תיעד את האקטים המיניים שלו איתן והפיץ אותם בקרב חבריו.
בימים האחרונים הוגשה תלונה שלישית בתחנת משטרת צפון תל אביב של אישה נוספת, הטוענת על פי החשד לכאורה שהשחקן המוכר הפיץ סרטונים אינטימיים שלה ללא ידיעתה.
"הוא תיעד בטלפון שלו את האקטים המיניים ללא ידיעתי והפיץ לכל מיני אנשים", סיפרה 'א' לחוקרי המשטרה. "הוא לא ביקש את הסכמתי. בזמן האחרון אמרו לי שהוא הפיץ סרטונים שלי. החלטתי לא לוותר לו והתעמתתי איתו. הוא התנהג באלימות ואיים עליי. הוא תקף אותי ואמר שידאג שיאשפזו אותי. אני בהלם שיצאתי עם גבר כזה".
ד', מתלוננת אחרת, העידה במשטרה: "קיבלתי טלפון מחברה קרובה שאמרה לי שהסרטונים שלי הופצו. כמעט חטפתי התקף לב. הוא כנראה צילם אותנו במיטה מבלי שידעתי. אני חוששת שהם יופצו לעוד מקומות ויזהו אותי".
השחקן נכון לעכשיו טרם זומן לחקירה. חוקרי המשטרה מנהלים את החקירה תחת עמימות רבה במטרה לבסס את חומר הראיות נגדו. בהמשך הוא יוזמן לחקירה באזהרה.