חשד להטרדה מינית: ראש חטיבת הדוברות במשטרה נחקר באזהרה
תת-ניצב ליאור אבודרהם נחקר באזהרה בחשד שהטריד מינית קצינה בכירה. החקירה, שנקשרה לפרשת נציב שב"ס, הועברה לרשות התחרות


תת-ניצב ליאור אבודרהם, המשמש כראש חטיבת הדוברות בארגון, נחקר אתמול (רביעי) תחת אזהרה בחשד שביצע עבירות של הטרדה מינית כלפי קצינה בכירה.
החקירה הרגישה נפתחה לאחר שאותה קצינה הגישה תלונה מפורטת על אודות מעשיו לכאורה של תנ"צ אבודרהם. בשל הרגישות הרבה ומעמדו של הקצין, הוחלט להפקיד את החקירה בידי צוות מיוחד של רשות התחרות, וזאת כדי למנוע כל חשש לניגוד עניינים בתוך המשטרה.
מתברר כי החקירה הנוכחית אינה מנותקת מאירועים אחרים, והיא בעלת זיקה ישירה לפרשה המרכזית שבה נבדקים חשדות נגד נציב שירות בתי הסוהר, קובי יעקובי. שמו של תנ"צ אבודרהם עלה במוקד אותה חקירה, מה שדרש את העברת הטיפול בתיק מגורמי החקירה המשטרתיים הרגילים לגוף חיצוני.
חוקרי רשות התחרות גבו מהקצין הבכיר עדות ראשונית במשרדיהם. מצידו, תנ"צ אבודרהם דחה מכל וכל את הטענות שהופנו כלפיו והכחיש לחלוטין את החשדות. בתום החקירה הוא שוחרר לביתו תחת תנאים מגבילים.