חזר מהמכולת - וגילה את בת זוגו בת ה-25 במיטה ללא רוח חיים: "לפני כן הכל היה בסדר"
אירוע חריג התרחש שלשום ברחוב בן אחיטוב בתל אביב, כשתושב העיר בשנות הארבעים לחייו חזר מקניות. הוא הבחין כי בת זוגו שוכבת ללא תזוזה, ולא מגיבה לניסיונותיו לתקשר עמה. עם הזעקת כוחות למקום, אלו נאלצו לקבוע את מותה. נסיבות המוות טרם התבררו


מקרה חריג התרחש שלשום אחר הצהריים ברחוב בן אחיטוב בתל אביב. תושב העיר בשנות הארבעים לחייו חזר מקניות, וכאשר נכנס לבית הבחין שבת זוגו בת ה-25 שוכבת במיטתה ללא תזוזה. כשניסה לתקשר עמה, לא הגיבה. בהמשך לכך, הזעיק למקום כוחות מד"א, שנאלצו לקבוע את מותה בזירה.
"הלכתי לעשות קניות במכולת, חזרתי הביתה וראיתי שחברה שלי שוכבת במיטה ולא זזה", סיפר. "לפני כן הכל היה בסדר. מוזר מאוד".
גופת הצעירה הועברה לנתיחה במכון לרפואה משפטית אבו כביר במטרה לברר את נסיבות מותה. גורם במשטרה ציין כי נפתחה חקירה בעניין, והחוקרים ממתינים לתוצאות נתיחת גופת הצעירה.