mako
פרסומת

אחרי שהרג שני אנשים בתאונה: בן 20 נתפס נוהג שוב

הצעיר מתל שבע נעצר במהלך פעילות אכיפה מוגברת של המשטרה ביישוב. רישיונו נפסל לחמש שנים, לאחר שהורשע בגרימת התאונה הקטלנית. יתרה מזאת, המכונית שבה נסע גם הייתה ללא רישיון ונאסרה לשימוש

שמעון איפרגן​
פורסם:
פעילות משטרתית בתל שבע
צילום: דוברות המשטרה
הקישור הועתק

נהג בן 20 מתל שבע נעצר, לאחר שנתפס נוהג על אף שרישיונו נפסל משום שהורשע בגרימת תאונה קטלנית, שבה נהרגו שני בני אדם. יתרה מזאת, הוא נהג במכונית שנאסרה לא שימוש וללא רישיון רכב.

בן ה-20, שרישיונו נפסל לחמש שנים, נעצר במסגרת פעילות אכיפת תנועה מוגברת של שוטרי מרחב רותם ביישוב. בפעילות נרשמו גם 53 דוחות תנועה ובהם: 37 על קיפוח זכות משתמשים בדרך, 11 בגין שימוש בטלפון נייד בזמן נהיגה, ארבעה על נהיגה ברכב שנפסל לשימוש ועוד.

ממ"ר רותם, נצ"מ ששי שלמה מסר: "במסגרת המאבק בעבירות התנועה ושמירה על ביטחון משתמשי הדרך, ביצענו היום פעילות תנועה מוגברת ביישוב תל שבע. הפעילות נועדה להגביר נוכחות, לאכוף עבירות מסכנות חיים ולחזק את תחושת הביטחון של התושבים. חשוב להדגיש – זו פעילות שתימשך ותורחב לכלל יישובי מרחב רותם ככל שנידרש, ואנו נפעל בנחישות ובאפס סובלנות לעבירות שמסכנות חיי אדם".